Gavnø Classic Autojumble 2020

8 september 2020

I søndags gik turen forbi Gavnø Slot hvor dagen gik med bil fotografering af de mange flotte biler der var udstillet i slotsparken. Gavnø Slot havde inviteret til Classic Autojumble og stort set hele den store slotspark var fyldt med biler i alle afskygninger. I løbet af dagen var der også popup koncert med Bryan Rice. Som eventfotograf dækker jeg gerne heldags arrangementer, og her var jeg pressekrediteret af Gavnø Slot til at dække deres event.

Gavnø Classic Autojumble er Danmarks største veteranbil show der afholdes i parken rundt om Gavnø slot. Her kan der opleves alt lige fra Aston Martin, gamle militærkøretøjer, sportsvogne, cykler, speedbåde, klassiske biler, superbiler og alt midt i mellem. Køretøjerne kommer fra hele Danmark, det meste af Norden samt dele af Europa.

Se et udpluk fra dagen på Gavnø Slot her, eller se hele albummet på min Facebook side her.

Alle billeder på siden tilhører SCPhoto - www.scphoto.dk og må kun anvendes privat ved kreditering af fotografen SCPhoto / www.scphoto.dk. Billederne må ikke anvendes til erhverv, markedsføring og lignende uden tilladelse, kontakt for mere information.

Hvis du ønsker billederne i fuld opløsning uden fotograf kreditering kan jeg kontaktes på steffen@scphoto.dk, igennem hjemmesiden eller på +45 60 47 47 49.