Om mig

Hvem er bag SCPhoto?

steffenchristensen

Mit navn er Steffen Christensen, deraf: SCPhoto.

Jeg er 28 år og til daglig arbejder jeg som webudvikler og support ansvarlig, og så er jeg freelance fotograf ved siden af.
Jeg er uddannet professionsbachelor i konceptudvikling og multimedie design, som sammen med min erhvervserfaring ligger til grundlag for min faglige profil.

Passionen for det kreative fag har altid fyldt meget for mig, jeg har mere end 10 års erfaring professionelt i den digitale verden hvor jeg til daglig arbejder jeg i web branchen, og omtrent ligeså længe har jeg arbejdet med billedbehandling, photoshop, webdesign og grafisk arbejde.

I 2013 fik jeg mit første spejlrefleks kamera, som skabte vejen for en ny passion i mit liv, hvor jeg siden da har studeret og dyrket fotografi som jeg stadig arbejder på at forfine hver dag. I 2019 begyndte jeg at fokusere mere professionelt på fotografiet og har siden da haft åbent for mulighed med booking af photoshoots. Jeg tilbyder billeder indenfor alle genre af fotografering, og du kan se noget af mit tidligere arbejde under menuen portfolio.

Referencer

Jeg har blandt andet arbejdet sammen med og taget billeder for