fbpx

Om mig

Hvem er bag SCPhoto?

steffenchristensen

Mit navn er Steffen Christensen, jeg er 29 år og til daglig arbejder jeg som webudvikler og support ansvarlig, og så er jeg freelance fotograf ved siden af. Jeg er uddannet professionsbachelor i konceptudvikling og multimedie design, som sammen med min erhvervserfaring ligger til grundlag for min faglige profil.

Passionen for det kreative fag har altid fyldt meget for mig, jeg har mere end 15 års erfaring professionelt i den digitale verden, og omtrent ligeså længe har jeg arbejdet med billedbehandling, photoshop, webdesign og grafisk arbejde.

I 2013 fik jeg mit første spejlrefleks kamera, som skabte vejen for en ny passion i mit liv. Siden da har jeg studeret og dyrket fotografiets fag, som jeg stadig arbejder på at forfine hver dag. I 2019 begyndte jeg at fokusere mere professionelt på fotografering og har siden da haft åbent for mulighed med booking af photoshoots. Jeg tilbyder billeder indenfor alle genre af fotografering, og du kan se noget af mit tidligere arbejde under menuen portfolio.

Jeg tager primært billeder af biler, kæledyr, motorsport, events, sport, og erhverv men er ikke bange for nye udfordringer eller opgaver.

Har du et ønske til nogle billeder, eller et fotografisk projekt i tankerne, så kontakt mig gerne her.

Referencer

Jeg har blandt andet arbejdet sammen med og taget billeder for