Om mig

Hvem er bag SCPhoto?

steffenchristensen

Mit navn er Steffen Christensen, og deraf navnet SCPhoto. Jeg er freelance fotograf fra Slagelse og tager primært billeder af events, kæledyr, og børn samt familier men er altid åben for nye opgaver.

Passionen for at tage billeder og fange autentiske øjeblikke startede i 2013 hvor jeg fik fingrene i et spejlrefleks for første gang, og siden da har jeg øvet mig i at blive endnu bedre fotograf. I 2019 begyndte jeg at fokusere professionelt på fotograferingen og åbnede SCPhoto som freelance fotograf ved siden af mit fuldtidsjob.

Jeg har blandt andet fotograferet Danmarksmesterskabet i rally, bryllupper, barnedåber, sportsarrangementer, messer, mountainbikeløb, ballonflyvning, banesport, portrætter, erhvervsbilleder og meget mere. Du kan læse nogle af mine udtalelser og se mine referencer her.

Og hvem er jeg ellers? Jeg er 29 år gammel, kommer fra Slagelse på Vestsjælland hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores hund Karlo, arbejder som webudvikler og supportansvarlig også har jeg en stor passion for motorsport og biler.

Hvis du mangler en alsidig fotograf, så send mig en e-mail på steffen@scphoto.dk, ring på 60 47 47 49 eller bruge min kontaktformular her.

Skal jeg også tage billeder for dig?

Hvis du har brug for en fotograf fra Slagelse er du velkommen til at kontakte mig her. Du har også mulighed for at ringe / sms til mig på 60 47 47 49 eller sende en e-mail på steffen@scphoto.dk

Jeg er i hvert fald klar til at fotografere,
og glæder mig til at høre fra dig.

Er du i tvivl om noget og mangler svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig hvis du stadig mangler svar.

Det kommer helt an på hvilken type fotografering du ønsker. Du kan se hele min prisliste her.

Ved alle event og erhvervs fotograferinger skræddersyes der en pris til, da det afhænger prisen af lokation og varighed.

Du booker en fotografering ved at sende mig en besked her, ringe / sms på 60 47 47 49 eller sender en e-mail på steffen@scphoto.dk.

Vi aftaler sammen pris, lokation og tidsrum for fotograferingen.

Al betaling for fotograferingen foregår efter endt session inden du får billederne. Du kan betale enten via. bankoverførsel eller Mobilepay, og du får selvfølgelig en faktura på fotograferingen.

Alle priser på siden er inklusiv moms.

Ved alle kæledyr, børn, familie og portræt fotograferinger får du minimum 5 færdigredigerede billeder som digital fil uden logo som du selv vælger. Derefter kan du tilkøbe flere billeder hvis du ønsker det, se mere på siden priser ved at klikke her.

Ved event, sport, bryllup, barnedåb, konfirmation og erhvervs fotografering får du leveret alle de færdigredigerede billeder fra arrangementet som digitale filer. De fleste fotograferinger her får mellem 50-250 billeder leveret færdigredigeret, men afhænger af mange faktorer. Hvis du er I tvivl og bekymret er du altid velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel.