Om mig

Hvem er bag SCPhoto?

steffenchristensen
Steffen Christensen Fotograf fra Slagelse

Mit navn er Steffen Christensen, og deraf navnet SCPhoto. Jeg er freelance fotograf fra Slagelse og tager primært billeder af events, erhverv, kæledyr, og motorsport men er altid åben for nye opgaver.

Passionen for at tage billeder startede i 2013 hvor jeg fik fingrene i et spejlrefleks for første gang, og siden da har jeg øvet mig i at blive endnu bedre fotograf. I 2019 begyndte jeg at fokusere professionelt på fotograferingen og åbnede SCPhoto som freelance fotograf ved siden af mit fuldtidsjob.

Jeg har blandt andet fotograferet for VD Online, Slagelse Biblioteker, Bilevents, DMI, Suzuki Motorsport, DASU, Destination Sjælland, Pro-street og mange flere. Se alle mine referencer her. Af events har jeg blandt andet fotograferet til Danmarksmesterskabet i rally, bryllupper, barnedåber, sportsarrangementer, messer, mountainbikeløb, DM i ballonflyvning, kæledyr, banesport, portrætter, erhvervsbilleder og meget mere. Du kan læse nogle af mine udtalelser fra mine kunder her.

Og hvem er jeg ellers? Jeg er 30 år gammel, kommer fra Slagelse på Vestsjælland hvor jeg bor sammen med min kæreste og vores hund Karlo, arbejder som webudvikler og fotograf også har jeg en stor passion for motorsport og biler. Hvis du er interesseret i mit arbejde som webudvikler kan du se mere på www.steffenchristensen.dk.

Hvis du mangler en alsidig fotograf der ikke er bange for nye udfordringer, så send mig en e-mail på steffen@scphoto.dk, ring på 60 47 47 49 eller brug min kontaktformular her.

REFERENCER

Se et udvalg af virksomheder jeg har fotograferet for eller læs mine anmeldelser her.

Skal jeg også tage billeder for dig?

Hvis du har brug for en fotograf fra Slagelse er du velkommen til at kontakte mig her. Du har også mulighed for at ringe / sms til mig på 60 47 47 49 eller sende en e-mail på steffen@scphoto.dk

Jeg er i hvert fald klar til at fotografere,
og glæder mig til at høre fra dig.

Er du i tvivl om noget og mangler svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig hvis du stadig mangler svar.

Det kommer helt an på hvilken type fotografering du ønsker. Du kan se hele min prisliste her.

Event og erhvervs fotograferinger modtager altid et uforpligtende tilbud, da det afhænger af lokation og varighed på opgaven.

Jeg fotograferer primært kæledyr som hunde og heste, erhverv, børn og familier, samt events som sports begivenheder, bryllupper, barnedåber, konfirmationer og motorsport. Jeg er altid åben for nye udfordringer så hvis du har et andet ønske til en fotografering er du velkommen til at kontakte mig.

Du booker en fotografering ved at sende mig en besked her, ringe / sms på 60 47 47 49 eller sender en e-mail på steffen@scphoto.dk.

Vi aftaler sammen pris, lokation og tid for fotograferingen.

Al betaling for fotograferingen foregår efter endt session inden du får billederne. Du kan betale enten via. bankoverførsel eller Mobilepay, og du får selvfølgelig en faktura på fotograferingen.

Alle priser på siden er inklusiv moms.

Ved alle kæledyr, børn, familie og portræt fotograferinger får du minimum 5 færdigredigerede billeder som digital fil uden logo som du selv vælger. Derefter kan du tilkøbe flere billeder hvis du ønsker det, se mere på siden priser ved at klikke her.

Ved event, sport, bryllup, barnedåb, konfirmation og erhvervs fotografering får du leveret alle de færdigredigerede billeder fra arrangementet som digitale filer. De fleste opgaver her får mellem 50-250 billeder leveret færdigredigeret, men afhænger af mange faktorer. Hvis du er I tvivl og bekymret er du altid velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel.