fbpx

KONFIRMATIONS FOTOGRAFERING

KONFIRMATIONS BILLEDER
minder fra den helt store dag

Leder du efter en konfirmations fotograf? Så er du kommet til det rigtige sted. Jeg vil meget gerne være med til at give konfirmanden en hel speciel oplevelse, hvor han eller hun er i centrum. Konfirmationen er en helt særlig tid for både konfirmanden og forældrene. Jeg sørger gerne for at forevige den store dag, ved at tage foto i kirken og til festen. Netop denne dag er konfirmanten i centrum og familiens barn træder nu ind i de voksnes rækker.

Fotograferingen foregår normalvis fra konfirmanden kommer ud af kirken, og efterfølgende på en smuk lokation hvor konfirmanden er i centrum.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad tilbyder jeg?

  • Fotografering ved kirken
  • Fotografering on location
  • Billeder af konfirmanden og evt. den nærmeste familie/venner
  • Mulighed for tilkøb af fest billeder
  • Kun fantasien sætter grænsen
steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ KIRKELIGE BILLEDER

Få foreviget den helt store dag

Vil du have taget billeder af en konfirmation?

Kontakt mig her

HVORDAN ER PROCESSEN?

Fra booking af photoshoot til levering af billederne.

1. Booking af tid

De fleste bookinger kommer direkte på telefonen, e-mail eller igennem de sociale medier - og det er her du skal kontakte mig hvis du ønsker at bestille en fotografering eller få et uforpligtende tilbud.

Der aftales en dato og tid for fotograferingen, en pris samt hvor fotograferingen skal foregå. 

2. På selve dagen

Vi mødes på den aftalte foto lokation hvor vi får endeligt afstemt og drøftet mulighederne for billederne. Herefter begynder selve fotograferingen som oftest tager omkring en til to timers tid. Hvis du ønsker det kan du altid se billederne på kameraet inden fotograferingen er slut så vi er sikre på at resultatet er tilfredsstillende.

3. Dine billeder behandles

Når fotograferingen er slut begynder jeg på sorteringen og redigering af billederne. Det vil være muligt at få tilsendt et galleri så du kan gennemgå billederne inden de vil blive efterbehandlet helt færdigt, det kan være at du for eksempel vil have fjernet en detalje, eller andre genstande fra billederne. Husk at meddele dette inden den endelige levering af billederne.

4. Betaling og levering af billeder

Når dine billeder er færdigbehandlet modtager du en faktura på e-mail. Fakturaen kan betales igennem netbank eller mobilepay. Du har 7 dage til at betale fakturaen, og når din betaling er gennemført modtager du alle billederne digitalt.
>Du har mulighed for at købe billederne som print, eller på USB, til konkurrencedygtige priser.

HVAD KOSTER DET?

Prisen er på 1295,- for et photoshoot på op til 2 timer med fokus på konfirmanden og evt. den nærmeste familie og venner.

Prisen er altid inklusiv redigering,  og du får som minimum leveret færdigredigerede billeder digitalt.
Du har mulighed for at tilkøbe billederne som print eller på USB til konkurrencedygtige priser - Se prisliste her.

Kørsel: 20 kilometer inkl. Fra Slagelse - Resterende kilometer 3,52 kr. pr. km.

Kontakt mig gerne her eller på telefon 60 47 47 49 for et uforpligtende tilbud.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Et konfirmations photoshoot tager typisk en til to timers times tid både ved kirken og "on location". Der vil blive taget en masse billeder under photoshootet der kommer igennem en grundig udvælgelse og redigering efterfølgende – derefter får du tilsendt dem digitalt klar til brug. Billederne er oftest klar indenfor 1-3 hverdage.

HVAD SKAL JEG FORBEREDE?

Det er en god ide at have forberedt lidt med hvilke billeder du kunne tænke dig på location, samt hvor billederne skal tages. Du har mulighed for at fremsende inspiration inden den store dag så vi har nogle referencer at læne os op af.