fbpx

BRYLLUPS FOTOGRAFERING

BRYLLUPS BILLEDER
der foreviger den store dag

At få lov til at fotografere ved jeres bryllup er et stort privilegium for mig. Det er en af jeres største dage i jeres liv, og derfor kan I også være sikre på jeg vil gøre mit bedste for at forevige jeres store dag bedst muligt.

Jeg går meget op i at billederne skal vise hvem I er, og at billederne tages og redigeres så de virker autentiske og naturlige.

Bryllupsbilleder er en af de vigtigste måder at mindes jeres bryllupsdag år efter år.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad tilbyder jeg?

  • Fotografering ved kirken

  • Fotografering når gæsterne ankommer

  • Stemningsbilleder

  • Fotografering af forberedelserne

  • Gruppebilleder

  • Reaktioner fra venner og familier

  • Festlig stemning

  • Dansen

  • Og meget mere - kun fantasien sætter grænserne!

steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ BRYLLUPS BILLEDER

Få foreviget den helt store dag

Vil du have taget billeder af et bryllup?

Kontakt mig her

HVORDAN ER PROCESSEN?

Fra booking af photoshoot til levering af billederne.

1. Booking af tid

De fleste bookinger kommer direkte på telefonen, e-mail eller igennem de sociale medier - og det er her du skal kontakte mig hvis du ønsker at bestille en fotografering eller få et uforpligtende tilbud.

Der aftales en dato og tid for fotograferingen, en pris samt hvor fotograferingen skal foregå. Alle bekræftede bryllupsbookinger fremsendes skriftligt, og følges gerne op med et fysisk eller telefonisk møde hvor vi kan afklare fotograferingen.

2. På selve dagen

Jeg er der altid i god tid, af hensyn til trafik og eventuelle forsinkelser er jeg der oftest 1 time før fotograferingen begynder. Alt efter den valgte fotografering begynder fotograferingen når gæsterne kommer og slutter som vi har aftalt det.

3. Dine billeder behandles

Når fotograferingen er slut begynder jeg på sorteringen og redigering af billederne. Det vil være muligt at få tilsendt et galleri så du kan gennemgå billederne inden de vil blive efterbehandlet helt færdigt, det kan være at du for eksempel vil have fjernet en detalje, eller andre genstande fra billederne. Husk at meddele dette inden den endelig levering af billederne.

4. Betaling og levering af billeder

Når dine billeder er færdigbehandlet modtager du en faktura på e-mail. Fakturaen kan betales igennem netbank eller mobilepay. Du har 7 dage til at betale fakturaen, og når din betaling er gennemført modtager du alle billederne digitalt.

Du har mulighed for at købe billederne som print, eller på USB, til konkurrencedygtige priser.

HVAD KOSTER DET?

Prisen starter fra 3995,- for en bryllupsfotografering.
Ved alle bryllups fotograferinger udarbejdes der altid et uforpligtende tilbud ud fra ønsker, tid og sted som underskrives af alle parter.

Prisen er altid inklusiv redigering, og du får altid leveret alle de færdige billeder digitalt.
Du har mulighed for at tilkøbe billederne som print eller på USB til konkurrencedygtige priser - Se prisliste her.

Kørsel: 20 kilometer inkl. Fra Slagelse - Resterende kilometer 3,52 kr. pr. km.

Kontakt mig gerne her eller på telefon 60 47 47 49 for et uforpligtende tilbud.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Bryllupsfotografering kan vare fra 1 time til heldags arrangementer. Der vil blive taget en masse billeder på dagen og de alle kommer igennem en grundig udvælgelse og redigering efterfølgende – derefter får du tilsendt dem digitalt klar til brug. Billederne er oftest klar indenfor 1-3 hverdage.

HVAD SKAL JEG FORBEREDE?

Det er vigtigt at afklare med præsten om hvad der er tilladt i kirken. Det er også en god idé hvis I har en liste med nogle billeder I vil have taget, f.eks. hvilke portrætter, gruppe billeder og andet I ikke vil misse. Tænk ikke så meget på traditioner og forventninger, når I bliver gift. Brylluppet er jeres, og det skal være på jeres præmisser.