EVENTFOTOGRAF
FRA SLAGELSE

PROFESSIONELLE BILLEDER
til jeres næste arrangement

Planlægger du en konference, event, foredrag, reception eller andet arrangement i enten privat regi eller til firmaet? Så book en eventfotograf og få dokumenteret stemningen og atmosfæren fra start til slut.

Hvis du leder efter en professionel eventfotograf med erfaring til dit næste arrangement, kan du her læse om hvad jeg tilbyder, samt se om jeg matcher dit behov.

Som eventfotograf leverer jeg professionelle og skarpe stillbilleder fra dit event der giver dine gæster mulighed for at mindes jeres arrangement. Min opgave at kunne tage miljø- og stemningsbilleder der skaber gode minder hos dig i årevis. Jeg kan dokumentere hele dagen fra forberedelserne begynder til den sidste gæst er gået hjem, og der leveres altid autentiske, stilrene og personlige fotoserier fra dit event.

Jeg er godkendt pressefotograf fra Dansk Journalist forbund og har derfor presseskilt med på opgaven hvis der er behov for det, udover det har jeg drone til rådighed hvis I har brug for overbliks billeder fra luften til arrangementet – husk at nævne dette i bookingen da det kan kræve tilladelser at flyve ved jeres event.

Uanset om du skal holde et stort eller lille event kan jeg tage billeder til arrangementet.
Billederne fra eventet kan både bruges til print, internt, på sociale medier, hjemmesider, markedsføringsmateriale og meget andet.

Som eventfotograf tager jeg blandt andet billeder til:

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland men tager imod opgaver i hele landet.

Priserne for eventfotografering afhænger meget ud fra detaljerne om arrangementet. Du er altid velkommen til at kontakte mig her for et uforpligtende tilbud til dit næste arrangement.

steffenchristensen

LÆS MERE OM

SPORTS FOTOGRAFERING

Læs mere her

KONFIRMATIONS FOTOGRAFERING

Læs mere her

BARNEDÅBS FOTOGRAFERING

Læs mere her

REFERENCER

Se et udvalg af virksomheder jeg har fotograferet for eller læs mine anmeldelser her.

Det siger kunderne

Se et udvalg af anmeldelser fra fotograferinger her.

Birgit Ledegaard Nielsen

Tusind tak for de helt fantastiske billeder af os og vores hund. Hvor er de bare gode og sikke fantastiske farver. Jeg er total vild med dem.

Jannie Skytte
Jannie Skytte
28-09-2021
Jannie Skytte

Hej Steffen. Mange tak for de rigtig fine billeder. Du var så rar at have med til konfirmationen og alle roste dig for din væremåde.

Henrik & Birgit
Henrik & Birgit
17-09-2021
Henrik & Birgit

I september 2021 have vi booket Steffen til at fotografere til vores bryllup. Vi har fået de mest fantastiske og smukke billeder af vielsen og noget af den efterfølgende middag. Kæmpe ros til Steffen herfra, det har virkelig været en fornøjelse og hverken vi eller vores gæster lagde mærke til at han stille og roligt gik rundt og fotograferede i de ca 3 timer han var til stede. Efterfølgende fik vi allerede billederne efter 3 dage og det har virkelig været nemt at downloade billederne i en super flot kvalitet. Steffen er super nem at komme i kontakt med og svare hurtigt på spørgsmål. Vi kan kun anbefale Steffen og giver ham 5/5 stjerner.

Oskar og Doris
Oskar og Doris
31-05-2021
Oskar og Doris

Mange tak for nogle dejlige billeder af Oskar.Det var så hyggeligt at få Oskar fotograferet. Der var tid til at Oskar kunne snuse og kigge sig omkring. Det var en rigtig god oplevelse og du er en rigtig flink fotograf. Vi kan trygt anbefale dig til hunde fotografering.

Ezgi Sahin
Ezgi Sahin
07-04-2021
Ezgi Sahin

Stor ros til Steffen herfra! Det var en fornøjelse. Han var simpelthen så sød og dygtig! Resultatet er heller ikke at tage fejl af. Billederne er smukke og behandling meget stilfuldt udført. Billederne er i en høj opløsning og af rigtig god kvalitet. Teknikken med at få billederne downloadet virker upåklageligt. Udover det er Steffen mega nærværende, det resulterede I meget naturlige billeder af vores datter, som normalt aldrig gider få taget billeder. Kæmpe stor anbefaling herfra.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.