EVENTFOTOGRAF
FRA SLAGELSE

PROFESSIONELLE BILLEDER
til jeres næste arrangement

Planlægger du en konference, event, foredrag, reception eller andet arrangement i enten privat regi eller til firmaet? Så book en eventfotograf og få dokumenteret stemningen og atmosfæren fra start til slut.

Hvis du leder efter en professionel eventfotograf med erfaring til dit næste arrangement, kan du her læse om hvad jeg tilbyder, samt se om jeg matcher dit behov.

Som eventfotograf leverer jeg professionelle og skarpe stillbilleder fra dit event der giver dine gæster mulighed for at mindes jeres arrangement. Min opgave at kunne tage miljø- og stemningsbilleder der skaber gode minder hos dig i årevis. Jeg kan dokumentere hele dagen fra forberedelserne begynder til den sidste gæst er gået hjem, og der leveres altid autentiske, stilrene og personlige fotoserier fra dit event.

Jeg er godkendt pressefotograf fra Dansk Journalist forbund og har derfor presseskilt med på opgaven hvis der er behov for det, udover det har jeg drone til rådighed hvis I har brug for overbliks billeder fra luften til arrangementet – husk at nævne dette i bookingen da det kan kræve tilladelser at flyve ved jeres event.

Uanset om du skal holde et stort eller lille event kan jeg tage billeder til arrangementet.
Billederne fra eventet kan både bruges til print, internt, på sociale medier, hjemmesider, markedsføringsmateriale og meget andet.

Som eventfotograf tager jeg blandt andet billeder til:

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland men tager imod opgaver i hele landet.

Priserne for eventfotografering afhænger meget ud fra detaljerne om arrangementet. Du er altid velkommen til at kontakte mig her for et uforpligtende tilbud til dit næste arrangement.

steffenchristensen

LÆS MERE OM

SPORTS FOTOGRAFERING

Læs mere her

KONFIRMATIONS FOTOGRAFERING

Læs mere her

BARNEDÅBS FOTOGRAFERING

Læs mere her

REFERENCER

Se et udvalg af virksomheder jeg har fotograferet for eller læs mine anmeldelser her.

Det siger kunderne

Se et udvalg af anmeldelser fra fotograferinger her.

SUK Sekretariatet

Hej Steffen Tusind tak for de mega gode billeder fra SUK festival 2023. Næste år vil vi rigtig gerne bruge dig igen som fotograf hvis det er muligt. Bedste hilsner SUK Sekretariatet

Simon & Laura

Sjællands bedste kanon-fotograf! Tusind tak for de dejlige billeder af vores bryllup. Vi er glade for, at det netop var Steffen, der var med til at forevige en uforglemmelig dag på billeder. Vi er mere end tilfredse med billederne - og Steffen kan godt regne med, at vi booker ham til fotografering en anden gang - og det tror vi også, at mange af vores gæster vil gøre, da Steffen var med til at gøre fotograferingen både sjov og behagelig for alle. Kun de allerbedste anbefalinger herfra: Professionel, dygtig og sød fotograf, der er god til at blende ind mellem gæsterne, så både autentiske og naturlige billeder kommer i kassen. En sand fornøjelse!

Nicklas & Louise

Tusind tak for billederne de er blevet super gode 🙂 Vi er glade for at vi valgte dig og vi vil helt sikkert kontakte dig igen hvis vi skal have taget billeder en anden gang. Du er super god at arbejde sammen med, nem at snakke med også har du bare fået nogle super gode billeder fra vores bryllup, så mange tak for det. 🙂

Ingrid, Heidi og Jakob

Fantastisk foto session med Steffen, som var rigtig god til at læse vores ønsker og rigtig god til at finde de gode motiver. Yderst behagelig oplevelse med super billeder, som kom i løbet af bare 2 dage.

Eva Christensen

Rigtig dygtig, imødekommende, Venlig og rar fotograf. Rigtig god oplevelse med en masse rigtig gode billeder som udbytte. Kan helt klart anbefale Steffen til andre. Brugte ham til vores søns konfirmation.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.