fbpx

BARNEDÅBS FOTOGRAFERING

BARNEDÅBS BILLEDER
minder fra den helt store dag

Barnedåben eller navngivningen er barnets første store fest hvor man samles, og glædes om det lille nye familiemedlem. Dåbsfotograferingen giver dig mulighed for at mindes den festlige dag og billederne kan tages både ved kirken, samt festlokalet efterfølgende.

Barnedåben er en unik oplevelse, og derfor strikker jeg gerne en dåbsfotografering sammen, så den passer til netop jeres behov.

Fotograferingen foregår for det meste med forældrene, gud mor/far, og den nærmeste familie. I vælger selv hvem der skal med på billederne, og hvor fotograferingen skal foregå. Det er vigtigt om vi må tage billeder i kirken, som I skal tale med præsten om.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad tilbyder jeg?

  • Fotografering ved kirken
  • Fotografering on location
  • Billeder med den nærmeste familie / venner
  • Mulighed for tilkøb af fest fotografering
  • Kun fantasien sætter grænsen
steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ KIRKELIGE BILLEDER

Få foreviget den helt store dag

Vil du have taget billeder af en barnedåb?

Kontakt mig her

HVORDAN ER PROCESSEN?

Fra booking af photoshoot til levering af billederne.

1. Booking af tid

De fleste bookinger kommer direkte på telefonen, e-mail eller igennem de sociale medier - og det er her du skal kontakte mig hvis du ønsker at bestille en fotografering eller få et uforpligtende tilbud.

Der aftales en dato og tid for fotograferingen, en pris samt hvor fotograferingen skal foregå. 

2. På selve dagen

Vi mødes på den aftalte foto lokation hvor vi får endeligt afstemt og drøftet mulighederne for billederne. Herefter begynder selve fotograferingen som oftest tager omkring en til to timers tid. Hvis du ønsker det kan du altid se billederne på kameraet inden fotograferingen er slut så vi er sikre på at resultatet er tilfredsstillende.

3. Dine billeder behandles

Når fotograferingen er slut begynder jeg på sorteringen og redigering af billederne. Det vil være muligt at få tilsendt et galleri så du kan gennemgå billederne inden de vil blive efterbehandlet helt færdigt, det kan være at du for eksempel vil have fjernet en detalje, eller andre genstande fra billederne. Husk at meddele dette inden den endelige levering af billederne.

4. Betaling og levering af billeder

Når dine billeder er færdigbehandlet modtager du en faktura på e-mail. Fakturaen kan betales igennem netbank eller mobilepay. Du har 7 dage til at betale fakturaen, og når din betaling er gennemført modtager du alle billederne digitalt.

Du har mulighed for at købe billederne som print, eller på USB, til konkurrencedygtige priser.

HVAD KOSTER DET?

Prisen er på 1295,- for et photoshoot på op til 2 timer med barnedåben og evt. den nærmeste familie og venner.

Prisen er altid inklusiv redigering, og du får som minimum leveret færdigredigerede billeder digitalt.
Du har mulighed for at tilkøbe billederne som print eller på USB til konkurrencedygtige priser - Se prisliste her.

Kørsel: 20 kilometer inkl. Fra Slagelse - Resterende kilometer 3,52 kr. pr. km.

Kontakt mig gerne her eller på telefon 60 47 47 49 for et uforpligtende tilbud.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Fotografering fra barnedåben photoshoot tager typisk et par timers tid både ved kirken. Der vil blive taget en masse billeder under photoshootet der kommer igennem en grundig udvælgelse og redigering efterfølgende – derefter får du tilsendt dem digitalt klar til brug. Billederne er oftest klar indenfor 1-3 hverdage.

HVAD SKAL JEG FORBEREDE?

Du skal have styr på om det er tilladt at tage billeder i kirken, og så er det en god ide at have forberedt sig lidt med hvilke billeder du kunne tænke dig på location, samt hvor billederne skal tages. Du har mulighed for at fremsende inspiration inden den store dag så vi begge har en klarhed om hvilke billeder der ønskes.