BARNEDÅBS FOTOGRAFERING

BARNEDÅBS BILLEDER
minder fra den helt store dag

Barnedåben eller navngivningen er barnets første store fest hvor man samles, og glædes om det lille nye familiemedlem. Dåbsfotograferingen giver dig mulighed for at mindes den festlige dag og billederne kan tages både ved kirken, samt festlokalet efterfølgende.

Barnedåben er en unik oplevelse, og derfor strikker jeg gerne en dåbsfotografering sammen, så den passer til netop jeres behov.

Fotograferingen foregår for det meste med forældrene, gud mor/far, og den nærmeste familie. I vælger selv hvem der skal med på billederne, og hvor fotograferingen skal foregå. Det er vigtigt om vi må tage billeder i kirken, som I skal tale med præsten om.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad tilbyder jeg?

  • Fotografering ved kirken
  • Fotografering on location
  • Billeder med den nærmeste familie / venner
  • Mulighed for tilkøb af fest fotografering
  • Kun fantasien sætter grænsen

Hvad koster det?

Prisen for en normal barnedåbs fotografering er på 1200 kr. Dette inkluderer fotografering op til 2 timer, inklusiv redigering af billeder og et valgfrit print i 13x18 cm. Du kan se hele min prisliste her.

Hvis du er I tvivl om hvordan en fotografering foregår kan du se processen og ofte stillede spørgsmål her.

steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ KIRKELIGE BILLEDER

Billeder fra fotograferinger af barnedåb, bryllup og konfirmationer.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.