Udtalelser fra kunder

Anmeldelser

Fra nogle af dem jeg har taget billeder for

Mange tak for nogle dejlige billeder af Oskar.Det var så hyggeligt at få Oskar fotograferet. Der var tid til at Oskar kunne snuse og kigge sig omkring. Det var en rigtig god oplevelse og du er en rigtig flink fotograf. Vi kan trygt anbefale dig.

- Mange hilsner fra Oskar og Doris

Fik taget de smukkeste billeder af min datter, som skulle bruges til gave. Der blev også hjulpet med udprint af billederne af høj kvalitet!

- Dennis Kofoed

Fredag 6/10 fik jeg taget billeder af mine to Siberian huskier Thor på 2 år og Alaïa på 5 mdr. - Det er ikke nemt at få de to til, at stå stille eller kigge ind i kameraet på samme tid, men det lykkes og sikke nogle fantastiske billeder der kom ud af det! Tusind tak for din tålmodighed, gode ideér til billeder og tak fordi du lyttede til mine forslag. Jeg er yderst tilfreds med de billeder der er blevet taget og når Alaïa bliver “fuldvoksen” kommer vi helt klart tilbage.

- Henriette Jennifer Christensen

I lørdags fik vi holdt vores datters barnedåb, i den anledning havde vi Steffen som fotograf. Han er simpelhen så dygtig, da han er god til at mærke stemningen, og fanger de gode øjeblikke. Han lytter til kundens ønsker, og er rigtig dygtig til at virke usynlig, så man ikke lægger mærke til at der er en fotograf til stede. Kvalitet er bestemt i top, samt han er hurigt til at få redigeret og sorteret billederne igennem.
Derudover er han mester til at tage billeder af børn, da han er god til at få et smil frem på læberne.

- Jeanette Jørgensen

Stor ros til Steffen herfra! Det var en fornøjelse. Han var simpelthen så sød og dygtig! Resultatet er heller ikke at tage fejl af. Billederne er smukke og behandling meget stilfuldt udført. Billederne er i en høj opløsning og af rigtig god kvalitet. Teknikken med at få billederne downloadet virker upåklageligt. Udover det er Steffen mega nærværende, det resulterede I meget naturlige billeder af vores datter, som normalt aldrig gider få taget billeder. Kæmpe stor anbefaling herfra

- Ezgi Sahin

Jeg vil til hver en tid vælge Steffen som fotograf. Vi havde ham ude til vores bryllup/ barnedåb. Han var helt fanatisk!! Super dygtig til hans arbejde. Han er dygtig til at gøre sig “usynlig” man ligger ikke mærke til han er der, fordi han får taget billederne i de rigtige vinkler/kroge og han er åben for kundes ideer og det er det jeg betegner som at være professionel og dygtig til sit arbejde.

- Carina Ingemann

Super professionel og kanon gode billeder! Stærk anbefaling her fra! Jeg skulle selv bruge nogle gode billeder af min bil, da jeg ikke kunne få den solgt! Så står du og skal sælge din bil, eller bare skal bruge et godt væg billede til huset! Så synes jeg klart du skal få SCPhoto til og tage dem!

- Jakob Uth Dandanell

Skal jeg også tage billeder for dig?

Hvis du har brug for en fotograf fra Slagelse er du velkommen til at kontakte mig her. Du har også mulighed for at ringe / sms til mig på 60 47 47 49 eller sende en e-mail på steffen@scphoto.dk

Jeg er i hvert fald klar til at fotografere,
og glæder mig til at høre fra dig.

Er du i tvivl om noget og mangler svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig hvis du stadig mangler svar.

Det kommer helt an på hvilken type fotografering du ønsker. Du kan se hele min prisliste her.

Event og erhvervs fotograferinger modtager altid et uforpligtende tilbud, da det afhænger af lokation og varighed på opgaven.

Du booker en fotografering ved at sende mig en besked her, ringe / sms på 60 47 47 49 eller sender en e-mail på steffen@scphoto.dk.

Vi aftaler sammen pris, lokation og tid for fotograferingen.

Al betaling for fotograferingen foregår efter endt session inden du får billederne. Du kan betale enten via. bankoverførsel eller Mobilepay, og du får selvfølgelig en faktura på fotograferingen.

Alle priser på siden er inklusiv moms.

Ved alle kæledyr, børn, familie og portræt fotograferinger får du minimum 5 færdigredigerede billeder som digital fil uden logo som du selv vælger. Derefter kan du tilkøbe flere billeder hvis du ønsker det, se mere på siden priser ved at klikke her.

Ved event, sport, bryllup, barnedåb, konfirmation og erhvervs fotografering får du leveret alle de færdigredigerede billeder fra arrangementet som digitale filer. De fleste opgaver her får mellem 50-250 billeder leveret færdigredigeret, men afhænger af mange faktorer. Hvis du er I tvivl og bekymret er du altid velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel.

INSTAGRAM