Anmeldelser

Fra nogle af dem jeg har taget billeder for

Ingrid, Heidi og Jakob

Fantastisk foto session med Steffen, som var rigtig god til at læse vores ønsker og rigtig god til at finde de gode motiver. Yderst behagelig oplevelse med super billeder, som kom i løbet af bare 2 dage.

Eva Christensen
Eva Christensen
12-05-2022
Eva Christensen

Rigtig dygtig, imødekommende, Venlig og rar fotograf. Rigtig god oplevelse med en masse rigtig gode billeder som udbytte. Kan helt klart anbefale Steffen til andre. Brugte ham til vores søns konfirmation.

Birgit Ledegaard Nielsen

Tusind tak for de helt fantastiske billeder af os og vores hund. Hvor er de bare gode og sikke fantastiske farver. Jeg er total vild med dem.

Jannie Skytte
Jannie Skytte
28-09-2021
Jannie Skytte

Hej Steffen. Mange tak for de rigtig fine billeder. Du var så rar at have med til konfirmationen og alle roste dig for din væremåde.

Henrik & Birgit
Henrik & Birgit
17-09-2021
Henrik & Birgit

I september 2021 have vi booket Steffen til at fotografere til vores bryllup. Vi har fået de mest fantastiske og smukke billeder af vielsen og noget af den efterfølgende middag. Kæmpe ros til Steffen herfra, det har virkelig været en fornøjelse og hverken vi eller vores gæster lagde mærke til at han stille og roligt gik rundt og fotograferede i de ca 3 timer han var til stede. Efterfølgende fik vi allerede billederne efter 3 dage og det har virkelig været nemt at downloade billederne i en super flot kvalitet. Steffen er super nem at komme i kontakt med og svare hurtigt på spørgsmål. Vi kan kun anbefale Steffen og giver ham 5/5 stjerner.

Oskar og Doris
Oskar og Doris
31-05-2021
Oskar og Doris

Mange tak for nogle dejlige billeder af Oskar.Det var så hyggeligt at få Oskar fotograferet. Der var tid til at Oskar kunne snuse og kigge sig omkring. Det var en rigtig god oplevelse og du er en rigtig flink fotograf. Vi kan trygt anbefale dig til hunde fotografering.

Ezgi Sahin
Ezgi Sahin
07-04-2021
Ezgi Sahin

Stor ros til Steffen herfra! Det var en fornøjelse. Han var simpelthen så sød og dygtig! Resultatet er heller ikke at tage fejl af. Billederne er smukke og behandling meget stilfuldt udført. Billederne er i en høj opløsning og af rigtig god kvalitet. Teknikken med at få billederne downloadet virker upåklageligt. Udover det er Steffen mega nærværende, det resulterede I meget naturlige billeder af vores datter, som normalt aldrig gider få taget billeder. Kæmpe stor anbefaling herfra.

Henriette Jennifer Christensen

Fredag 6/10 fik jeg taget billeder af mine to Siberian huskier Thor på 2 år og Alaïa på 5 mdr. - Det er ikke nemt at få de to til, at stå stille eller kigge ind i kameraet på samme tid, men det lykkes og sikke nogle fantastiske billeder der kom ud af det! Tusind tak for din tålmodighed, gode ideér til billeder og tak fordi du lyttede til mine forslag. Jeg er yderst tilfreds med de billeder der er blevet taget og når Alaïa bliver “fuldvoksen” kommer vi helt klart tilbage

Jeanette Jørgensen

I lørdags fik vi holdt vores datters barnedåb, i den anledning havde vi Steffen som fotograf. Han er simpelhen så dygtig, da han er god til at mærke stemningen, og fanger de gode øjeblikke. Han lytter til kundens ønsker, og er rigtig dygtig til at virke usynlig, så man ikke lægger mærke til at der er en fotograf til stede. Kvalitet er bestemt i top, samt han er hurigt til at få redigeret og sorteret billederne igennem. Derudover er han mester til at tage billeder af børn, da han er god til at få et smil frem på læberne.

Dennis Kofoed
Dennis Kofoed
27-08-2020
Dennis Kofoed

Fik taget de smukkeste billeder af min datter, som skulle bruges til gave. Der blev også hjulpet med udprint af billederne af høj kvalitet!

Jakob Uth Dandanell

Super professionel og kanon gode billeder! Stærk anbefaling her fra! Jeg skulle selv bruge nogle gode billeder af min bil, da jeg ikke kunne få den solgt! Så står du og skal sælge din bil, eller bare skal bruge et godt væg billede til huset! Så synes jeg klart du skal få SCPhoto til og tage dem!

Skal jeg også tage billeder for dig?

Hvis du har brug for en fotograf fra Slagelse er du velkommen til at kontakte mig her. Du har også mulighed for at ringe / sms til mig på 60 47 47 49 eller sende en e-mail på steffen@scphoto.dk

Jeg er i hvert fald klar til at fotografere,
og glæder mig til at høre fra dig.

Er du i tvivl om noget og mangler svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig hvis du stadig mangler svar.