Betingelser

Booking
Du kan booke din aftale ved mig på e-mail, igennem min kontaktformular, på Facebook eller på telefon / sms. Alle bookinger bekræftes skriftligt og er først endelig når du har modtaget en booking bekræftelse på din e-mail.

Levering
Alle billeder leveres som redigerede filer i JPEG-fil uden vandmærker. Der leveres ingen uredigerede filer.
Der leveres ingen billeder, hverken digitalt eller som print, før at betalingen er modtaget medmindre andet er aftalt.

Billeder leveres oftest i den efterfølgende uge, men I travle perioder (maj-oktober) kan der være lidt længere leveringstid. I modtager jeres billeder i et online galleri, hvorfra det er muligt at downloade alle billederne digitalt eller bestille billederne på print. Hvis du ønsker at få leveret billederne på Dropbox, Google drive, USB eller lign. er du velkommen til at skrive til mig.

Betaling
Betaling kan ske med Mobilepay på 42 33 05 00 eller ved bankoverførsel. Husk at angive dit fakturanummer i besked feltet.
Du har 7 dage til at betale fakturaen og når din betaling er gennemført modtager du alle billederne digitalt.

Depositum
Ved alle event fotograferinger indbetales et depositum på 500 kr. Bookingen er først endeligt bekræftet og datoen er reserveret når beløbet er betalt, og du modtager herefter en bekræftelse på e-mail. Dit depositum fratrækkes den endelige faktura.

Aflysning
Aflysning eller ændringer af tiderne skal altid ske skriftligt og skal ske senest to uger før den aftalte tid. Ved aflysning senere end to uger før fotograferingen starter, tilbagebetales 50% af dit depositum. Ved aflysning senere end 24 timer før fotograferingen, bliver depositum ikke tilbagebetalt. Det er altid muligt at booke en ny tid, men der skal betales et nyt depositum ved bookingen.

Ved aflysning fra fotografens side tilbagebetales depositum altid, og der prøves bedst muligt at finde en erstatnings fotograf. Hvis det ikke lykkedes kan fotografen ikke holdes ansvarlig for manglende fotografering og/eller billeder fra den gældende booking.

Fortrydelsesret
Fortrydelsesretten for fotograferingen frafalder, så snart fotograferingen er påbegyndt.

Skal jeg også tage billeder for dig?

Hvis du har brug for en fotograf fra Slagelse er du velkommen til at kontakte mig her. Du har også mulighed for at ringe / sms til mig på 60 47 47 49 eller sende en e-mail på steffen@scphoto.dk

Jeg er i hvert fald klar til at fotografere,
og glæder mig til at høre fra dig.

Er du i tvivl om noget og mangler svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig hvis du stadig mangler svar.