BARNEDÅBS FOTOGRAF
FRA SLAGELSE

BARNEDÅBS FOTOGRAFERING
minder fra den helt store dag

Barnedåben eller navngivningen er barnets første store fest hvor man samles, og glædes om det lille nye familiemedlem. Dåbsfotograferingen giver dig mulighed for at mindes den festlige dag og billederne kan tages både ved kirken, samt festlokalet efterfølgende.

Barnedåben er en unik oplevelse, og derfor strikker jeg gerne en dåbsfotografering sammen, så den passer til netop jeres behov.

Fotograferingen foregår for det meste med forældrene, gud mor/far, og den nærmeste familie. I vælger selv hvem der skal med på billederne, og hvor fotograferingen skal foregå. Det er vigtigt om vi må tage billeder i kirken, som I skal tale med præsten om.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet. Jeg har personligt god erfaring med fotografering af barnedåber i kirke og forsamlingshuse i områderne ved Slagelse, Bildsø, Korsør, Sorø, Høng, Skælskør, og mange flere - men kører gerne til jeres lokation eller kommer med foreslag til hvor billederne kan tages hvis I selv er i tvivl.

Hvad tilbyder jeg?

  • Fotografering ved kirken
  • Fotografering on location
  • Billeder med den nærmeste familie / venner
  • Mulighed for tilkøb af fest fotografering
  • Kun fantasien sætter grænsen

Hvad koster det?

Prisen for en barnedåbs fotografering er på 1995 kr. Dette inkluderer fotografering op til 2 timer, inklusiv redigering af billeder samt kørsel 25 kilometer fra Slagelse (derefter 3 kr. pr. km). Du kan se hele min prisliste her.

Hvis du er I tvivl om hvordan en fotografering foregår kan du se processen og ofte stillede spørgsmål her.

steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ KIRKELIGE BILLEDER

Billeder fra fotograferinger af barnedåb, bryllup og konfirmationer.

Det siger kunderne

Se et udvalg af anmeldelser fra fotograferinger her.

Ingrid, Heidi og Jakob

Fantastisk foto session med Steffen, som var rigtig god til at læse vores ønsker og rigtig god til at finde de gode motiver. Yderst behagelig oplevelse med super billeder, som kom i løbet af bare 2 dage.

Eva Christensen
Eva Christensen
12-05-2022
Eva Christensen

Rigtig dygtig, imødekommende, Venlig og rar fotograf. Rigtig god oplevelse med en masse rigtig gode billeder som udbytte. Kan helt klart anbefale Steffen til andre. Brugte ham til vores søns konfirmation.

Birgit Ledegaard Nielsen

Tusind tak for de helt fantastiske billeder af os og vores hund. Hvor er de bare gode og sikke fantastiske farver. Jeg er total vild med dem.

Jannie Skytte
Jannie Skytte
28-09-2021
Jannie Skytte

Hej Steffen. Mange tak for de rigtig fine billeder. Du var så rar at have med til konfirmationen og alle roste dig for din væremåde.

Henrik & Birgit
Henrik & Birgit
17-09-2021
Henrik & Birgit

I september 2021 have vi booket Steffen til at fotografere til vores bryllup. Vi har fået de mest fantastiske og smukke billeder af vielsen og noget af den efterfølgende middag. Kæmpe ros til Steffen herfra, det har virkelig været en fornøjelse og hverken vi eller vores gæster lagde mærke til at han stille og roligt gik rundt og fotograferede i de ca 3 timer han var til stede. Efterfølgende fik vi allerede billederne efter 3 dage og det har virkelig været nemt at downloade billederne i en super flot kvalitet. Steffen er super nem at komme i kontakt med og svare hurtigt på spørgsmål. Vi kan kun anbefale Steffen og giver ham 5/5 stjerner.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.