BARNEDÅBS FOTOGRAF
FRA SLAGELSE

BARNEDÅBS FOTOGRAFERING
minder fra den helt store dag

Barnedåben eller navngivningen er barnets første store fest hvor man samles, og glædes om det lille nye familiemedlem. Dåbsfotograferingen giver dig mulighed for at mindes den festlige dag og billederne kan tages både ved kirken, samt festlokalet efterfølgende.

Barnedåben er en unik oplevelse, og derfor strikker jeg gerne en dåbsfotografering sammen, så den passer til netop jeres behov.

Fotograferingen foregår for det meste med forældrene, gud mor/far, og den nærmeste familie. I vælger selv hvem der skal med på billederne, og hvor fotograferingen skal foregå. Det er vigtigt om vi må tage billeder i kirken, som I skal tale med præsten om.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet. Jeg har personligt god erfaring med fotografering af barnedåber i kirke og forsamlingshuse i områderne ved Slagelse, Bildsø, Korsør, Sorø, Høng, Skælskør, og mange flere - men kører gerne til jeres lokation eller kommer med foreslag til hvor billederne kan tages hvis I selv er i tvivl.

Hvad tilbyder jeg?

  • Fotografering ved kirken
  • Fotografering on location
  • Billeder med den nærmeste familie / venner
  • Mulighed for tilkøb af fest fotografering
  • Kun fantasien sætter grænsen

Hvad koster det?

Prisen for en barnedåbs fotografering er på 3995 kr. Dette inkluderer fotografering op til 2 timer, inklusiv redigering af billeder samt kørsel 25 kilometer fra Slagelse (derefter 3 kr. pr. km).
Fest tilkøb til 1500 kr. pr. time

Hvis du er I tvivl om hvordan en fotografering foregår kan du se processen og ofte stillede spørgsmål her.

steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ KIRKELIGE BILLEDER

Billeder fra fotograferinger af barnedåb, bryllup og konfirmationer.

Det siger kunderne

Se et udvalg af anmeldelser fra fotograferinger her.

SUK Sekretariatet

Hej Steffen Tusind tak for de mega gode billeder fra SUK festival 2023. Næste år vil vi rigtig gerne bruge dig igen som fotograf hvis det er muligt. Bedste hilsner SUK Sekretariatet

Simon & Laura

Sjællands bedste kanon-fotograf! Tusind tak for de dejlige billeder af vores bryllup. Vi er glade for, at det netop var Steffen, der var med til at forevige en uforglemmelig dag på billeder. Vi er mere end tilfredse med billederne - og Steffen kan godt regne med, at vi booker ham til fotografering en anden gang - og det tror vi også, at mange af vores gæster vil gøre, da Steffen var med til at gøre fotograferingen både sjov og behagelig for alle. Kun de allerbedste anbefalinger herfra: Professionel, dygtig og sød fotograf, der er god til at blende ind mellem gæsterne, så både autentiske og naturlige billeder kommer i kassen. En sand fornøjelse!

Nicklas & Louise

Tusind tak for billederne de er blevet super gode 🙂 Vi er glade for at vi valgte dig og vi vil helt sikkert kontakte dig igen hvis vi skal have taget billeder en anden gang. Du er super god at arbejde sammen med, nem at snakke med også har du bare fået nogle super gode billeder fra vores bryllup, så mange tak for det. 🙂

Ingrid, Heidi og Jakob

Fantastisk foto session med Steffen, som var rigtig god til at læse vores ønsker og rigtig god til at finde de gode motiver. Yderst behagelig oplevelse med super billeder, som kom i løbet af bare 2 dage.

Eva Christensen

Rigtig dygtig, imødekommende, Venlig og rar fotograf. Rigtig god oplevelse med en masse rigtig gode billeder som udbytte. Kan helt klart anbefale Steffen til andre. Brugte ham til vores søns konfirmation.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.