Bookingforespørgsel

Vil du booke en fotografering? Her på siden kan du indtaste dine informationer, hvad du ønsker fotograferet samt en ønsket dato.

Alle bookingforespørgsler er gratis og uforpligtende indtil du har accepteret bekræftelsen. Jeg kontakter jeg dig på e-mail eller telefonisk for nærmere detaljer, samt endelig bekræftelse på bookingen efter du har indsendt denne formular.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  Telefontid

  Du er velkommen til at ringe til mig på +45 60 47 47 49, jeg træffes bedst på telefonen mandag til fredag fra kl. 16:00 til 20:00. Hvis jeg ikke har mulighed for at besvare dit opkald, så kan du altid lægge en besked på telefonsvaren eller sende en sms, og så vil jeg vende tilbage hurtigst muligt.

  E-mail

  Du kan skrive til mig på steffen@scphoto.dk, hvor du kan forvente svar indenfor 24 timer. Skulle du mod forventning ikke have modtaget et svar, kan du tjekke din spam-folder eller kontakte mig på telefon, Facebook eller andre kanaler.

  Placering

  Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

  Skal jeg også tage billeder for dig?

  Hvis du har brug for en fotograf fra Slagelse er du velkommen til at kontakte mig her. Du har også mulighed for at ringe / sms til mig på 60 47 47 49 eller sende en e-mail på steffen@scphoto.dk

  Jeg er i hvert fald klar til at fotografere,
  og glæder mig til at høre fra dig.

  Er du i tvivl om noget og mangler svar på dine spørgsmål? Jeg har samlet nogle af de oftest stillede spørgsmål her, og ellers er du velkommen til at kontakte mig hvis du stadig mangler svar.

  Det kommer helt an på hvilken type fotografering du ønsker. Du kan se hele min prisliste her.

  Event og erhvervs fotograferinger modtager altid et uforpligtende tilbud, da det afhænger af lokation og varighed på opgaven.

  Du booker en fotografering ved at sende mig en besked her, ringe / sms på 60 47 47 49 eller sender en e-mail på steffen@scphoto.dk.

  Vi aftaler sammen pris, lokation og tid for fotograferingen.

  Al betaling for fotograferingen foregår efter endt session inden du får billederne. Du kan betale enten via. bankoverførsel eller Mobilepay, og du får selvfølgelig en faktura på fotograferingen.

  Alle priser på siden er inklusiv moms.

  Ved event, sport, bryllup, barnedåb, konfirmation og erhvervs fotografering får du leveret alle de færdigredigerede billeder fra arrangementet som digitale filer. De fleste opgaver her får mellem 50-250 billeder leveret færdigredigeret, men afhænger af mange faktorer. Hvis du er I tvivl og bekymret er du altid velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel.