fbpx

ERHVERVS FOTOGRAFERING

PROFESIONELLE BILLEDER
der afspejler dit firma

Skal din virksomhed bruge professionelle erhvervsbilleder der afspejler dit firma bedst muligt? Både større og mindre virksomheder kan have brug for at få taget erhvervsbilleder som kan bruges for eksempel til hjemmesider, aviser, reklamer, tryksager, visitkort og meget mere.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad tilbyder jeg?

  • On location billeder
  • Stemningsbilleder
  • Reklame fotos
  • Firmaprofilering
  • Reportage billeder
  • Event fotografering
  • Packshots / produktfotos
  • Og meget mere
steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ ERHVERVS FOTOGRAFERING

Skarpe og præsentable billeder der afspejler dit firma

Vil du have taget billeder til dit firma?

Kontakt mig her

HVORDAN ER PROCESSEN?

Fra booking af photoshoot til levering af billederne.

1. Booking af tid

De fleste bookinger kommer direkte på telefonen, e-mail eller igennem de sociale medier - og det er her du skal kontakte mig hvis du ønsker at bestille en fotografering eller få et uforpligtende tilbud.

Der aftales en dato og tid for fotograferingen, en pris samt hvor fotograferingen skal foregå. Der er altid godt-vejr garanti, så hvis der loves regnvejr eller andre former for dårligt vejr på dagen rykker vi naturligvis photoshootet ud fra dine ønsker til et nyt tidspunkt.

2. På selve dagen

Vi mødes ved firmaet, eller på den aftalte foto lokation hvor vi endeligt får afstemt og drøftet mulighederne for billederne. Herefter begynder selve fotograferingen som oftest tager omkring en til to timers tid. Hvis du ønsker det kan du altid se billederne på kameraet inden fotograferingen er slut.  Hvis vi ikke bliver tilfredse med dagens resultat, prøver vi naturligvis igen.

3. Dine billeder behandles

Når fotograferingen er slut begynder jeg på sorteringen og redigeringen. Det vil være muligt at få tilsendt et galleri så du kan gennemgå billederne inden de vil blive efterbehandlet færdigt, det kan være at du for eksempel vil have fjernet noget på skrivebordet, eller andre genstande fra billederne. Husk at meddele dette inden leveringen af billederne.

4. Betaling og levering af billeder

Når dine billeder er færdigbehandlet modtager du en faktura på e-mail. Fakturaen kan betales igennem netbank eller mobilepay. Du har 7 dage til at betale fakturaen, og når din betaling er gennemført modtager du alle billederne digitalt.

Du har mulighed for at købe billederne som print, eller på USB, til konkurrencedygtige priser.

HVAD KOSTER DET?

Priserne starter på 495,- for et erhvervs photoshoot.
Ved alle erhvervsfotograferinger udarbejdes der altid et uforpligtende tilbud ud fra ønsker, tid og sted.

Prisen er altid inklusiv redigering,  og du får altid leveret alle de færdige billeder digitalt.

Du har mulighed for at tilkøbe billederne som print eller på USB til konkurrencedygtige priser.

Kørsel: 20 kilometer inkl. Fra Slagelse - Resterende kilometer 3,52 kr. pr. km.

Kontakt mig gerne her eller på telefon 60 47 47 49 for et uforpligtende tilbud.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Et photoshoot med din virksomhed tager typisk en til to timers tid, der vil blive taget en masse billeder under photoshootet der kommer igennem en grundig udvælgelse og redigering efterfølgende – derefter får du tilsendt dem digitalt klar til brug. Billederne er oftest klar indenfor 1-3 hverdage.

HVAD SKAL JEG FORBEREDE?

Hvis det er miljø- og kontor photoshoots er det altid en god idé at have gjort rent og ryddet op inden billederne bliver taget. Der må gerne være god plads til fotograferingen. Det er også muligt at aftale anden lokation, hvor fotograferingen kan foregå. Jeg foreslår også gerne lokationer til photoshootet hvis du mangler inspiration. Jeg bruger naturligt lys til fotograferingen, og der er altid godt-vejr garanti ellers rykker vi tidspunktet.

SE REFERENCER

Jeg har blandt andet taget billeder for

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.