DRONE FOTOGRAF
FRA SLAGELSE

PROFESIONELLE BILLEDER
fra en helt ny vinkel med drone

Dronefotografering er et værdifuldt værktøj til at se det hele fra luften. Det kan eksempelvis være landbrug, ombygninger, erhverv, arrangementer, før/efter billeder, store haver, naturområder, arkitektur, bryllupper, salgsmateriale til huse, sportsarrangementer og meget andet. Hvis du har brug for et unikt perspektiv og billeder der skaber wow-effekt er dronefotografering lige noget for dig.

Jeg tager drone billeder i hele landet og er uddannet dronepilot fra Trafikstyrelsen med A1/A3 og A2 certifikat. Det betyder at jeg kender lovgivningen, og er uddannet til at flyve med drone i hele Europa. Udover det er der fuld ansvarsforsikring tilknyttet så du ikke skal være bange for hvis der skulle opstå uheld. Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland og har personligt god erfaring med dronefotografering i områderne ved Slagelse, Bildsø, Korsør, Sorø, Høng, Skælskør, og mange flere - men kører gerne til jeres lokation eller kommer med foreslag til hvor billederne kan tages hvis I selv er i tvivl.

Hvad tilbyder jeg?

  • Erhvervs billeder
  • Landbrugs fotografering
  • Fotografering ved hussalg
  • Stemningsbilleder til events
  • Før/efter billeder af ombygninger
  • Tag, murværk eller mark inspektion
  • Have fotografering
  • Bryllups fotografering fra luften
  • Salgsmateriale til erhverv og privat
  • Sportsarrangementer

Og meget mere!

Prisen for dronefotografering er 995,- for en times fotografering inklusiv billede redigering og levering af billeder i høj kvalitet digitalt. Ved større opgaver udarbejdes der er et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud her, på e-mail steffen@scphoto.dk eller telefon 60 47 47 49.

steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ DRONE FOTOGRAFERING

UNIKKE VINKLER OG WOW-EFFEKT

REFERENCER

Se et udvalg af virksomheder jeg har fotograferet for eller læs mine anmeldelser her.

Det siger kunderne

Se et udvalg af anmeldelser fra fotograferinger her.

Ingrid, Heidi og Jakob

Fantastisk foto session med Steffen, som var rigtig god til at læse vores ønsker og rigtig god til at finde de gode motiver. Yderst behagelig oplevelse med super billeder, som kom i løbet af bare 2 dage.

Eva Christensen
Eva Christensen
12-05-2022
Eva Christensen

Rigtig dygtig, imødekommende, Venlig og rar fotograf. Rigtig god oplevelse med en masse rigtig gode billeder som udbytte. Kan helt klart anbefale Steffen til andre. Brugte ham til vores søns konfirmation.

Birgit Ledegaard Nielsen

Tusind tak for de helt fantastiske billeder af os og vores hund. Hvor er de bare gode og sikke fantastiske farver. Jeg er total vild med dem.

Jannie Skytte
Jannie Skytte
28-09-2021
Jannie Skytte

Hej Steffen. Mange tak for de rigtig fine billeder. Du var så rar at have med til konfirmationen og alle roste dig for din væremåde.

Henrik & Birgit
Henrik & Birgit
17-09-2021
Henrik & Birgit

I september 2021 have vi booket Steffen til at fotografere til vores bryllup. Vi har fået de mest fantastiske og smukke billeder af vielsen og noget af den efterfølgende middag. Kæmpe ros til Steffen herfra, det har virkelig været en fornøjelse og hverken vi eller vores gæster lagde mærke til at han stille og roligt gik rundt og fotograferede i de ca 3 timer han var til stede. Efterfølgende fik vi allerede billederne efter 3 dage og det har virkelig været nemt at downloade billederne i en super flot kvalitet. Steffen er super nem at komme i kontakt med og svare hurtigt på spørgsmål. Vi kan kun anbefale Steffen og giver ham 5/5 stjerner.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.