DRONE FOTOGRAF
FRA SLAGELSE

PROFESIONELLE BILLEDER
fra en helt ny vinkel med drone

Dronefotografering er et værdifuldt værktøj til at se det hele fra luften. Det kan eksempelvis være landbrug, ombygninger, erhverv, arrangementer, før/efter billeder, store haver, naturområder, arkitektur, bryllupper, salgsmateriale til huse, sportsarrangementer og meget andet. Hvis du har brug for et unikt perspektiv og billeder der skaber wow-effekt er dronefotografering lige noget for dig.

Jeg tager drone billeder i hele landet og er uddannet dronepilot fra Trafikstyrelsen med A1/A3 og A2 certifikat. Det betyder at jeg kender lovgivningen, og er uddannet til at flyve med drone i hele Europa. Udover det er der fuld ansvarsforsikring tilknyttet så du ikke skal være bange for hvis der skulle opstå uheld. Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland og har personligt god erfaring med dronefotografering i områderne ved Slagelse, Bildsø, Korsør, Sorø, Høng, Skælskør, og mange flere - men kører gerne til jeres lokation eller kommer med foreslag til hvor billederne kan tages hvis I selv er i tvivl.

Hvad tilbyder jeg?

  • Erhvervs billeder
  • Landbrugs fotografering
  • Fotografering ved hussalg
  • Stemningsbilleder til events
  • Før/efter billeder af ombygninger
  • Tag, murværk eller mark inspektion
  • Have fotografering
  • Bryllups fotografering fra luften
  • Salgsmateriale til erhverv og privat
  • Sportsarrangementer

Og meget mere!

Prisen for dronefotografering er 995,- for en times fotografering inklusiv billede redigering og levering af billeder i høj kvalitet digitalt. Ved større opgaver udarbejdes der er et uforpligtende tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud her, på e-mail steffen@scphoto.dk eller telefon 60 47 47 49.

steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ DRONE FOTOGRAFERING

UNIKKE VINKLER OG WOW-EFFEKT

REFERENCER

Se et udvalg af virksomheder jeg har fotograferet for eller læs mine anmeldelser her.

Det siger kunderne

Se et udvalg af anmeldelser fra fotograferinger her.

SUK Sekretariatet

Hej Steffen Tusind tak for de mega gode billeder fra SUK festival 2023. Næste år vil vi rigtig gerne bruge dig igen som fotograf hvis det er muligt. Bedste hilsner SUK Sekretariatet

Simon & Laura

Sjællands bedste kanon-fotograf! Tusind tak for de dejlige billeder af vores bryllup. Vi er glade for, at det netop var Steffen, der var med til at forevige en uforglemmelig dag på billeder. Vi er mere end tilfredse med billederne - og Steffen kan godt regne med, at vi booker ham til fotografering en anden gang - og det tror vi også, at mange af vores gæster vil gøre, da Steffen var med til at gøre fotograferingen både sjov og behagelig for alle. Kun de allerbedste anbefalinger herfra: Professionel, dygtig og sød fotograf, der er god til at blende ind mellem gæsterne, så både autentiske og naturlige billeder kommer i kassen. En sand fornøjelse!

Nicklas & Louise

Tusind tak for billederne de er blevet super gode 🙂 Vi er glade for at vi valgte dig og vi vil helt sikkert kontakte dig igen hvis vi skal have taget billeder en anden gang. Du er super god at arbejde sammen med, nem at snakke med også har du bare fået nogle super gode billeder fra vores bryllup, så mange tak for det. 🙂

Ingrid, Heidi og Jakob

Fantastisk foto session med Steffen, som var rigtig god til at læse vores ønsker og rigtig god til at finde de gode motiver. Yderst behagelig oplevelse med super billeder, som kom i løbet af bare 2 dage.

Eva Christensen

Rigtig dygtig, imødekommende, Venlig og rar fotograf. Rigtig god oplevelse med en masse rigtig gode billeder som udbytte. Kan helt klart anbefale Steffen til andre. Brugte ham til vores søns konfirmation.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.