BIL OG MOTORCYKEL FOTOGRAFERING

PROFESIONELLE BILLEDER
af din bil eller motorcykel

Uanset om du skal sælge din bil eller motorcykel, eller blot vil have taget nogle skarpe billeder af den så er du kommet til det rigtige sted.

Jeg tilbyder skarpe og præsentable billeder af din bil eller motorcykel der kan bruges til både salgsannoncer for private og erhverv, reklamer, storformat print, markedsføring og sociale medier.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad tilbyder jeg?

  • Photoshoots af din bil eller motorcykel på udvalgt lokation
  • Salgsannonce billeder til både private og forhandlere
  • Reklamefotos af biler og motorcykler
  • Motorsports fotografering
  • Redaktionelle billeder
  • Dækning af bil og motorcykel arrangementer udendørs – f.eks. banesport, biltræf, veteraner eller lign.
  • Professionelle stemningsbilleder til lanceringer, events og lignende arrangementer.
  • Hjælp til salgstekster og oprettelse af annoncer
steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ BIL OG MOTORCYKEL BILLEDER

Skarpe og præsentable billeder af din bil eller motorcykel

Det siger kunderne

Se et udvalg af anmeldelser fra fotograferinger her.

Birgit Ledegaard Nielsen

Tusind tak for de helt fantastiske billeder af os og vores hund. Hvor er de bare gode og sikke fantastiske farver. Jeg er total vild med dem.

Jannie Skytte
Jannie Skytte
28-09-2021
Jannie Skytte

Hej Steffen. Mange tak for de rigtig fine billeder. Du var så rar at have med til konfirmationen og alle roste dig for din væremåde.

Henrik & Birgit
Henrik & Birgit
17-09-2021
Henrik & Birgit

I september 2021 have vi booket Steffen til at fotografere til vores bryllup. Vi har fået de mest fantastiske og smukke billeder af vielsen og noget af den efterfølgende middag. Kæmpe ros til Steffen herfra, det har virkelig været en fornøjelse og hverken vi eller vores gæster lagde mærke til at han stille og roligt gik rundt og fotograferede i de ca 3 timer han var til stede. Efterfølgende fik vi allerede billederne efter 3 dage og det har virkelig været nemt at downloade billederne i en super flot kvalitet. Steffen er super nem at komme i kontakt med og svare hurtigt på spørgsmål. Vi kan kun anbefale Steffen og giver ham 5/5 stjerner.

Oskar og Doris
Oskar og Doris
31-05-2021
Oskar og Doris

Mange tak for nogle dejlige billeder af Oskar.Det var så hyggeligt at få Oskar fotograferet. Der var tid til at Oskar kunne snuse og kigge sig omkring. Det var en rigtig god oplevelse og du er en rigtig flink fotograf. Vi kan trygt anbefale dig til hunde fotografering.

Ezgi Sahin
Ezgi Sahin
07-04-2021
Ezgi Sahin

Stor ros til Steffen herfra! Det var en fornøjelse. Han var simpelthen så sød og dygtig! Resultatet er heller ikke at tage fejl af. Billederne er smukke og behandling meget stilfuldt udført. Billederne er i en høj opløsning og af rigtig god kvalitet. Teknikken med at få billederne downloadet virker upåklageligt. Udover det er Steffen mega nærværende, det resulterede I meget naturlige billeder af vores datter, som normalt aldrig gider få taget billeder. Kæmpe stor anbefaling herfra.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.