fbpx

BIL OG MOTORCYKEL FOTOGRAFERING

PROFESIONELLE BILLEDER
af din bil eller motorcykel

Uanset om du skal sælge din bil eller motorcykel, eller blot vil have taget nogle skarpe billeder af den så er du kommet til det rigtige sted.

Jeg tilbyder skarpe og præsentable billeder af din bil eller motorcykel der kan bruges til både salgsannoncer for private og erhverv, reklamer, storformat print, markedsføring og sociale medier.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad tilbyder jeg?

  • Photoshoots af din bil eller motorcykel på udvalgt lokation
  • Salgsannonce billeder til både private og forhandlere
  • Reklamefotos af biler og motorcykler
  • Motorsports fotografering
  • Redaktionelle billeder
  • Dækning af bil og motorcykel arrangementer udendørs – f.eks. banesport, biltræf, veteraner eller lign.
  • Professionelle stemningsbilleder til lanceringer, events og lignende arrangementer.
  • Hjælp til salgstekster og oprettelse af annoncer
steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ BIL OG MOTORCYKEL BILLEDER

Skarpe og præsentable billeder af din bil eller motorcykel

Vil du have taget billeder af din bil eller motorcykel?

Kontakt mig her

HVORDAN ER PROCESSEN?

Fra booking af photoshoot til levering af billederne.

1. Booking af tid

De fleste bookinger kommer direkte på telefonen, e-mail eller igennem de sociale medier - og det er her du skal kontakte mig hvis du ønsker at bestille en fotografering eller få et uforpligtende tilbud.

Der aftales en dato og tid for fotograferingen, en pris samt hvor fotograferingen skal foregå. Der er altid godt-vejr garanti, så hvis der loves regnvejr eller andre former for dårligt vejr på dagen rykker vi naturligvis photoshootet ud fra dine ønsker til et nyt tidspunkt.

2. På selve dagen

Vi mødes hos dig, eller på den aftalte foto lokation hvor vi får afstemt og drøftet mulighederne for billederne. Herefter begynder selve fotograferingen som oftest tager omkring en times tid. Hvis du ønsker det kan du altid se billederne på kameraet inden fotograferingen er slut.

3. Dine billeder behandles

Når fotograferingen er slut begynder jeg på sorteringen og redigering af billederne. Det vil være muligt at få tilsendt et galleri så du kan gennemgå billederne inden de vil blive efterbehandlet helt færdigt, det kan være at du for eksempel en genstand fra billederne eller lignende. Husk at meddele dette inden den endelig levering af billederne.

4. Betaling og levering af billeder

Når dine billeder er færdigbehandlet modtager du en faktura på e-mail. Fakturaen kan betales igennem netbank eller mobilepay. Du har 7 dage til at betale fakturaen, og når din betaling er gennemført modtager du alle billederne digitalt.

Du har mulighed for at købe billederne som print, eller på USB, til konkurrencedygtige priser.

HVAD KOSTER DET?

Priserne er på 395,- for et photoshoot på op til en time med din bil eller motorcykel.

Prisen er altid inklusiv redigering,  og du får som minimum leveret 3 færdigredigerede billeder digitalt.
Du har mulighed for at tilkøbe flere billeder digitalt eller print til konkurrencedygtige priser - Se prisliste her.

Kørsel: 20 kilometer inkl. Fra Slagelse - Resterende kilometer 3,52 kr. pr. km.

Kontakt mig gerne her eller på telefon 60 47 47 49 for et uforpligtende tilbud.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Et photoshoot med din bil eller motorcykel tager typisk en times tid, der vil blive taget en masse billeder under photoshootet der kommer igennem en grundig udvælgelse og redigering efterfølgende – derefter får du tilsendt dem digitalt klar til brug. Billederne er oftest klar indenfor 1-3 hverdage.

HVAD SKAL JEG FORBEREDE?

Bilen skal helst være rengjort, gerne både inde og ude. Hvis bilen skal fotograferes hjemme hos dig, skal der være minimum 8 meter rundt om bilen hvor der er plads til at arbejde med fotograferingen. Det er også muligt at aftale anden lokation, hvor den kan blive fotograferet. Jeg foreslår også gerne lokationer til photoshootet hvis du mangler inspiration. Jeg bruger naturligt lys til fotograferingen, og der er altid godt-vejr garanti ellers rykker vi tidspunktet.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.