Stevns kalkprøver

I denne weekend gik turen til Boesdal Kalkbrud hvor Stevns Motorklub afholdte Kalkprøver 2020. Løbet var bygget op om tre prøver i kalkbruddet som senere på dagen blev sammenlagt til en stor prøve der skulle køres tre gange. Der var 28 biler tilmeldt på startlisten og med cirka 14 kilometer samlet prøver til deltagerne var der fuld fart over feltet hele dagen med massere støv og brummende motorer.

Boesdal Kalkbrud er et 15 hektar stort naturområde som er en del af verdensarvsområdet omkring Stevns Klint. Kalkbruddet blev nedlagt i slutningen af 70erne og i dag ejes det af Stevns Kommune. Kalkbruddet har massere veje rundt i bruddet der bliver brugt som klubrally prøve. Kalkbruddet er en flot lokation til fotografering hvor der blandt andet kan tages portrætter, kæledyrs billeder, bil- og motorcykel billeder og meget mere.

Den generelle vinder af løbet blev Andreas Kroman fra Viking Auto Sport i sin Ford Fiesta ST150.

Se et udpluk fra dagen i Boesdal Kalkbrud her 

512A2319.jpeg 1536x1024 1

Alle billeder på siden tilhører SCPhoto – www.scphoto.dk og må kun anvendes privat ved kreditering af fotografen SCPhoto / www.scphoto.dk.
Billederne må ikke anvendes til erhverv, markedsføring og lignende uden tilladelse, kontakt for mere information.

Hvis du ønsker billederne i fuld opløsning uden fotograf kreditering kan jeg kontaktes på steffen@scphoto.dk, igennem hjemmesiden eller på +45 60 47 47 49.