OM SCPHOTO

Hvem er bag SCPhoto?

Hej! Mit navn er Steffen Christensen og deraf navnet SCPhoto. Jeg er fotograf fra Slagelse og tager primært billeder af events, erhverv, sport og med drone, men er altid åben for nye opgaver og udfordringer.

Jeg startede med at tage billeder tilbage i 2013 hvor jeg fik fingrene i et spejlrefleks kamera for første gang. Jeg kom hurtigt til at fylde al min fritid med at lære mere omkring fotografering og billedredigering samt tage billeder. Passionen for at tage billeder har været der i mange år, og i 2019 begyndte jeg at fokusere professionelt på fotografering for kunder og åbnede SCPhoto ved siden af mit fuldtidsjob. I 2021 opsagde jeg mit fuldtidsjob og arbejder nu fuldtid som freelance fotograf og webudvikler.

Og hvem er jeg ellers? Jeg kommer fra Næsby Strand ved Slagelse på Vestsjælland hvor jeg bor sammen med min kæreste, min søn Emil og vores hund Karlo. Jeg arbejder fuldtid som selvstændig webudvikler og fotograf også har jeg en stor passion for motorsport og cykling. H

vis du er interesseret i mit arbejde som webudvikler kan du se mere på www.steffenchristensen.dk

Jeg har blandt andet fotograferet for Slagelse Kommune, Sjællandske Medier, Naturstyrelsen, Suk festivalen, Slagelse MTB, Mit Vestsjælland, Slagelse Biludlejning, ProStreet, Porsche, TandSlagelse, Boehringer Ingelheim og mange flere. Se alle mine referencer her.

Af events har jeg blandt andet fotograferet til Danmarksmesterskabet i rally, DM i Cyclocross, Tour De France,  bryllupper, barnedåber, sportsarrangementer, messer, mountainbikeløb, DM i ballonflyvning, kæledyr, banesport, portrætter, erhvervsbilleder og meget mere. Du kan læse nogle af mine udtalelser fra mine kunder her.

Hvis du mangler en alsidig fotograf der ikke er bange for nye udfordringer, så send mig en e-mail på steffen@scphoto.dk, ring på 60 47 47 49 eller brug min kontaktformular her.

steffen.jpg
stef.jpg