EVENT FOTOGRAF

PROFESSIONELLE BILLEDER
til jeres næste arrangement

Planlægger du en konference, event, foredrag, reception eller andet arrangement i enten i det private eller til firmaet? Så book en eventfotograf og få taget billeder der fanger stemningen og atmosfæren fra start til slut.

Hvis du leder efter en professionel eventfotograf med erfaring til dit næste arrangement, kan du her læse om hvad jeg tilbyder, samt se om jeg matcher dit behov.

Som eventfotograf leverer jeg professionelle og skarpe stillbilleder fra dit event der giver dine gæster mulighed for at mindes jeres arrangement. Min opgave at kunne tage miljø- og stemningsbilleder der skaber gode minder hos dig i årevis. Jeg kan dokumentere hele dagen fra forberedelserne begynder til den sidste gæst er gået hjem, og der leveres altid autentiske, stilrene og personlige fotoserier fra dit event.

Jeg er godkendt pressefotograf fra Dansk Journalist forbund og har derfor presseskilt med på opgaven hvis der er behov for det, udover det har jeg drone til rådighed hvis I har brug for billeder fra luften til arrangementet – husk at nævne dette i bookingen da det kan kræve tilladelser at flyve ved jeres event.

Uanset om du skal holde et stort eller lille event kan jeg tage billeder til arrangementet.
Billederne fra eventet kan både bruges til print, internt, på sociale medier, hjemmesider, markedsføringsmateriale og meget andet.

Som eventfotograf tager jeg blandt andet billeder til:

  • Foredrag
  • Konferencer
  • Receptioner
  • Firmaarrangementer
  • Fester
  • Konkurrencer
  • Sport
  • Galla
  • Bryllup, barnedåb og konfirmation

Og meget mere!

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland men tager imod opgaver i hele landet.

Priserne for eventfotografering afhænger meget ud fra detaljerne om arrangementet.

Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud her, på e-mail steffen@scphoto.dk eller telefon 60 47 47 49.

EKSEMPLER PÅ EVENT FOTOS

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte mig på steffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.

FOTO REFERENCER

Se et udvalg af virksomheder jeg har fotograferet for eller læs mine anmeldelser her.