Rallytest Roskilde 2022

Søndag den 27. marts var jeg forbi Roskilde hvor ASK Hedeland havde inviteret danske og svenske rallykørere til test på Dyrskuepladsen og en landevejsprøve i Brordrup.

Til rallytesten var startfeltet stort med hele 55 tilmeldte rallyteams var der lagt op til en dag med massere motorsport. Fra morgenstunden skinnede solen over servicepladsen som var anlagt på Dyrskuepladsen hvor publikum kunne gå rundt mellem rallybilerne og studere detaljerne samt se servicefolkene i arbejde. Den ene rallyprøve var en 7 km. rundbane på Dyrskuepladsen hvor publikum kunne følge bilerne rundt fra tilskuer området, og 10 minutter syd for Roskilde var der anlagt en landevejsprøve også på 7 km ved Brordrup.

Deltagerne testede deres biler inden sæsonstart i Dansk Super Rally en masse gange på begge rundbaner fra 9. til 15. kun afbrudt af en middagspause ved 12-tiden.  Dagens tophistorie var Kim Madsen og Line Lykke Jensen der var tilbage bag rattet i en fabriksny Citroen C3 Rally 2, sikke et dejligt øjeblik at opleve!

Om små 2 uger køres første afdeling af Dansk Super Rally mesterskabet i  Slagelse der vil jeg også være med på sidelinjen med kameraet.

Rallytest roskilde 2022 32 1.jpg