Fotografering i skoven med Anton

I efteråret var jeg en tur i skoven med Anton og hans mor for at tage nogle billeder af ham i naturlige omgivelser med efterårets farver i baggrunden. Ved at vælge de naturlige omgivelser får du mindre opstillede billeder, og flere billeder hvor barnet er i sit naturlige es som tydeligt skinner igennem på billederne.

Tiden med dagslyset i efteråret er knap så det kræver både tålmodighed og lidt fleksibilitet at få det til at fungere, men når det lykkedes at komme afsted en dag vejret er til det, er det altså det hele værd. Jeg vil altid anbefale at overveje skoven som lokation for en fotografering, skoven er en smuk baggrund – uanset årstid.

Skal du have taget billeder af dit barn eller familie i skoven? Så kontakt mig gerne for en fotografering. Du kan kontakte mig på 60 47 47 49, steffen@scphoto.dk eller igennem min kontaktformular her.

Se et udvalg fra turen i skoven med Anton herunder

512A7155 Edit 1

Alle billeder på siden tilhører SCPhoto – www.scphoto.dk og må kun anvendes privat ved kreditering af fotografen SCPhoto / www.scphoto.dk.
Billederne må ikke anvendes til erhverv, markedsføring og lignende uden tilladelse, kontakt for mere information.

Hvis du ønsker billederne i fuld opløsning uden fotograf kreditering kan jeg kontaktes på steffen@scphoto.dk, igennem hjemmesiden eller på +45 60 47 47 49.