Dobbelt op på Siberian husky i skoven

Henriette havde booket en hundefotografering med hendes to Siberian huskier, Thor på 2 år og Alaïa på 5 måneder, hvor der blev taget en masse lækre billeder af dem sammen og hver for sig i skovens flotte farver.

Skoven er det perfekte sted til en hundefotografering, også selvom din hund eventuelt ikke kan gå uden snor. Snoren kan altid redigeres væk, men det anbefales at du bruger en snor i halsbåndet og ikke med sele. Det er både muligt at fotografere kæledyr i offentlige skove samt hundeskove på Sjælland. Jeg kommer gerne med forslag til lokationer, og ellers kan vi mødes i din ynglings skov.

Skal du have taget billeder af din bedste ven? Så kontakt mig gerne for en god pris på hundefotografering. Du kan kontakte mig på 60 47 47 49, steffen@scphoto.dk eller igennem min kontaktformular her.

Se et par af billederne fra dagen her

sibirian blog

Alle billeder på siden tilhører SCPhoto – www.scphoto.dk og må kun anvendes privat ved kreditering af fotografen SCPhoto / www.scphoto.dk.
Billederne må ikke anvendes til erhverv, markedsføring og lignende uden tilladelse, kontakt for mere information.

Hvis du ønsker billederne i fuld opløsning uden fotograf kreditering kan jeg kontaktes på steffen@scphoto.dk, igennem hjemmesiden eller på +45 60 47 47 49.