DM i ballonflyvning

1 august 2020
512A1587.jpeg

Fredag aften læste jeg pludselig at der var set luftballoner over Vestsjælland, og med i baghovedet vidste jeg allerede at der i denne uge ville blive afholdt det 40. danmarksmesterskabet i ballonflyvning i på Vestsjælland. De havde hele ugen været udfordret af vejret og derfor var konkurrencen ikke startet endnu, men nu var der håb forude for at få taget nogle billeder af luftballonerne.

Jeg pakkede straks kameraet og røg afsted i bilen sammen med min kæreste mod Mørkøv hvor ballonerne var set. Da jeg nåede frem var nogle af ballonerne allerede på vej mod jorden, men jeg fik skudt en lille billedserie af dem og her er tre af de billeder jeg blev mest tilfreds med.

Alle billeder på siden tilhører Steffen Christensen, SCPhoto - www.scphoto.dk og må kun anvendes privat ved kreditering af fotografen. Billederne må ikke anvendes til erhverv, markedsføring og lignende uden tilladelse, kontakt for mere information.

Hvis du ønsker billederne i fuld opløsning uden fotograf kreditering kan jeg kontaktes på steffen@scphoto.dk, igennem hjemmesiden eller på +45 60 47 47 49.