Bryllupsfotografering i Sorø med Birgit & Henrik

Sorø Sø er en 2 km² stor sø der ligger syd og vest for Sorø på Vestsjælland. De fleste kender til søen grundet Sorø Akademi og Klosterkirke, men på modsat side af søen ligger Parnas. Her er der både café, restaurant, udendørsaktiviteter, også kan Parnashuset arrangere fester som bryllupper, barnedåber og konfirmationer.

Birgit & Henrik havde booket mig som bryllupsfotograf til deres efterårsbryllup. Her ville de have foreviget vielse, stemningsbilleder og nogle timer af festen. Christoffer Trung fra Slagelse Byråd havde fået æren af at vie brudeparret midt ude på Sorø Sø på en turbåd udlån af Sorø Bådfart.

Da vi var kommet i land igen, blev der taget portrætter af brudeparret i området omkring Parnas Naturparken og efterfølgende lagde Parnashuset lokaler til festen og middagen hvor jeg fotograferede stemningsbillederne i et par timer.

Se et udvalg af bryllupsbillederne herunder

parnashuset

Tusind tak til brudeparret for at jeg måtte være med til at forevige jeres store dag.

Skal du bruge en bryllupsfotograf?

Så er du velkommen til at ringe eller sms på 60 47 47 49 eller sende en e-mail på steffen@scphoto.dk


Alle billeder på siden tilhører SCPhoto – www.scphoto.dk og må kun anvendes privat ved kreditering af fotografen SCPhoto / www.scphoto.dk.
Billederne må ikke anvendes til erhverv, markedsføring og lignende uden tilladelse, kontakt for mere information.

Hvis du ønsker billederne i fuld opløsning uden fotograf kreditering kan jeg kontaktes på steffen@scphoto.dk, igennem hjemmesiden eller på +45 60 47 47 49.