Åbningsdag hos Naturgårdensdyr

3 april 2021
Åbningsdag hos Naturgårdensdyr

Den 3. april var jeg forbi Naturgårdensdyr i Sorø til deres åbningsdag som eventfotograf og fotografere deres mange dyr.

Hos Naturgårdensdyr kan du få en kæmpe oplevelse for hele familien - Naturgårdensdyr er en hyggelig lille gård lidt udenfor Sorø hvor du kan opleve dyrene helt tæt på, og f.eks. spise din madpakke sammen med Alpacaer. De har åbent hver anden weekend og entreprisen er til at overkomme, så tag familien med og få en oplevelse udover det sædvanlige.

Billederne jeg fik taget bliver allerede brugt på deres Facebook, hjemmeside, flyers og meget mere.

Se hele galleriet fra Naturgårdensdyr her

Skal du bruge en eventfotograf?

Så tøv ikke med at kontakte mig - jeg giver gerne et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement. Du kan kontakte mig på telefon 60 47 47 49 eller steffen@scphoto.dk.