fbpx

Sydhavsrally – DM2

22 september 2020
Kristian Poulsen - Vw Polo R5

Weekendens tur gik til Lolland-Falster hvor jeg var til stede som pressefotograf ved 2. afdeling af Danmarksmesterskabet i rally. Nykøbing Falster Motorsport afholdte Sydhavsrally 2020 den 19. september.

Der var 55 biler til start, og 45 af bilerne nåede hele vejen til mål. Der skulle køres 226,3 kilometer til dagens rally, hvoraf de 81,5 kilometer var som hastighedsprøver. Jeg var til stede på SS1, SS2, SS6 og SS7, og fik taget nogle fine billeder af de mange rallybiler.

Se billeder af dagens vindere fra løbet på Lolland-Falster her, eller se hele albummet på Facebook her eller på www.rallyphoto.dk 

Alle billeder på siden tilhører SCPhoto - www.rallyphoto.dk og må kun anvendes privat ved kreditering af fotografen Steffen Christensen / www.rallyphoto.dk. Billederne må ikke anvendes til erhverv, markedsføring og lignende uden tilladelse, kontakt for mere information.

Hvis du ønsker billederne i fuld opløsning uden fotograf kreditering kan jeg kontaktes på steffen@scphoto.dk, igennem hjemmesiden eller på +45 60 47 47 49.