KÆLEDYRS FOTOGRAFERING

PROFESIONELLE BILLEDER
med menneskets bedste ven

Få foreviget minderne med dit kæledyr med kæledyrsfotografering. Om det er billeder af hunde, katte, heste, kaniner eller noget helt andet er det muligt at få et pragtfulde billede.

Alle kæledyr er deres helt egen, og det gør det netop så specielt at tage billeder af dem.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad tilbyder jeg?

  • Fotografering af dit kæledyr på udvalgt lokation
  • Fotografering hjemme hos dig
  • Portrætter af kæledyr
  • Salgsmateriale
  • Og meget mere!
steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ KÆLEDYRS BILLEDER

Få foreviget minderne med dit kæledyr

Vil du have taget billeder af dit kæledyr?

Kontakt mig her

HVORDAN ER PROCESSEN?

Fra booking af photoshoot til levering af billederne.

1. Booking af tid

De fleste bookinger kommer direkte på telefonen, e-mail eller igennem de sociale medier - og det er her du skal kontakte mig hvis du ønsker at bestille en fotografering eller få et uforpligtende tilbud.

Der aftales en dato og tid for fotograferingen, en pris samt hvor fotograferingen skal foregå. Der er altid godt-vejr garanti, så hvis der loves regnvejr eller andre former for dårligt vejr på dagen rykker vi naturligvis photoshootet til et nyt tidspunkt.

2. På selve dagen

Vi mødes hos dig, eller på den aftalte foto lokation hvor vi får afstemt og drøftet mulighederne for billederne. Herefter begynder selve fotograferingen som oftest tager omkring en times tid. Hvis du ønsker det kan du altid se billederne på kameraet inden fotograferingen er slut.

3. Dine billeder behandles

Når fotograferingen er slut begynder jeg på sorteringen og redigering af billederne. Det vil være muligt at få tilsendt et galleri så du kan gennemgå billederne inden de vil blive efterbehandlet helt færdigt, det kan være at du for eksempel vil have fjernet snoren, halsbånd, eller andre genstande fra billederne. Husk at meddele dette inden den endelig levering af billederne.

4. Betaling og levering af billeder

Når dine billeder er færdigbehandlet modtager du en faktura på e-mail. Fakturaen kan betales igennem netbank eller mobilepay. Du har 7 dage til at betale fakturaen, og når din betaling er gennemført modtager du alle billederne digitalt.

Du har mulighed for at købe billederne som print, eller på USB, til konkurrencedygtige priser.

HVAD KOSTER DET?

Prisen er på 495,- for et photoshoot op til en time med dit kæledyr.

Prisen er altid inklusiv redigering af billederne,  og du får som minimum leveret færdigredigerede billeder digitalt.
Du har mulighed for at tilkøbe flere billeder digitalt, som print eller på USB til konkurrencedygtige priser - Se prisliste her.

Kørsel: 20 kilometer inkl. Fra Slagelse - Resterende kilometer 3,52 kr. pr. km.

Kontakt mig gerne her eller på telefon 60 47 47 49 for et uforpligtende tilbud.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Et photoshoot med dit kæledyr tager typisk en times tid, der vil blive taget en masse billeder under photoshootet der kommer igennem en grundig udvælgelse og redigering efterfølgende – derefter får du tilsendt dem digitalt. Billederne er oftest klar indenfor 1-3 hverdage.

HVAD SKAL JEG FORBEREDE?

Hvis kæledyret skal fotograferes hjemme hos dig, skal der være plads rundt om til at arbejde med fotograferingen og gerne godt med lysindfald. Det er også muligt at aftale anden lokation, hvor fotograferingen kan foregå. Jeg foreslår også gerne lokationer til photoshootet hvis du mangler inspiration. Jeg bruger naturligt lys til fotograferingen, og der er altid godt-vejr garanti ellers rykker vi tidspunktet så vi får de mest optimale forhold for fotograferingen.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.