KÆLEDYRS FOTOGRAF
SLAGELSE

FÅ TAGET KÆLEDYRS BILLEDER
fotografering af hunde, heste, katte, kaniner og meget andet i Slagelse og omegn

Få foreviget minderne med dit kæledyr med kæledyrsfotografering. Om det er billeder af hunde, katte, heste, kaniner eller noget helt andet er det muligt at få et pragtfulde billede.

Alle kæledyr er deres helt egen, og det gør det netop så specielt at tage billeder af dem. Jeg tager oftest billeder af hunde og heste, men andre kæledyr er bestemt også muligt at fotografere.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet. Jeg har erfaring med fotografering af heste og hunde i områderne ved Slagelse, Bildsø, Korsør, Sorø, Høng, Skælskør, og mange flere - men kører gerne til jeres lokation eller kommer med foreslag til hvor billederne kan tages.

Hvad tilbyder jeg?

  • Fotografering af dit kæledyr på udvalgt lokation
  • Fotografering hjemme hos dig
  • Portrætter af kæledyr
  • Salgsmateriale
  • Messer, stævner, træning
  • Og meget mere!

Hvad koster en kæledyrs fotografering?

Prisen for en kæledyrs fotografering er 795 kr.
Dette inkluderer redigering af billeder, 3 digitale billeder i fuld størrelse til download (værdi 395 kr), og 1 valgfrit print i 13x18 cm (Værdi 145 kr) samt kørsel 25 kilometer fra Slagelse (derover 3 kr. pr. km).

Du har altid mulighed for at tilkøbe flere digitale billeder til download og print. Du kan se hele min prisliste her.

Hvis du er I tvivl om hvordan en fotografering foregår kan du se processen og ofte stillede spørgsmål her.

steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ KÆLEDYRS BILLEDER

Få foreviget minderne med dit kæledyr

Det siger kunderne

Se et udvalg af anmeldelser fra fotograferinger her.

Birgit Ledegaard Nielsen

Tusind tak for de helt fantastiske billeder af os og vores hund. Hvor er de bare gode og sikke fantastiske farver. Jeg er total vild med dem.

Jannie Skytte
Jannie Skytte
28-09-2021
Jannie Skytte

Hej Steffen. Mange tak for de rigtig fine billeder. Du var så rar at have med til konfirmationen og alle roste dig for din væremåde.

Henrik & Birgit
Henrik & Birgit
17-09-2021
Henrik & Birgit

I september 2021 have vi booket Steffen til at fotografere til vores bryllup. Vi har fået de mest fantastiske og smukke billeder af vielsen og noget af den efterfølgende middag. Kæmpe ros til Steffen herfra, det har virkelig været en fornøjelse og hverken vi eller vores gæster lagde mærke til at han stille og roligt gik rundt og fotograferede i de ca 3 timer han var til stede. Efterfølgende fik vi allerede billederne efter 3 dage og det har virkelig været nemt at downloade billederne i en super flot kvalitet. Steffen er super nem at komme i kontakt med og svare hurtigt på spørgsmål. Vi kan kun anbefale Steffen og giver ham 5/5 stjerner.

Oskar og Doris
Oskar og Doris
31-05-2021
Oskar og Doris

Mange tak for nogle dejlige billeder af Oskar.Det var så hyggeligt at få Oskar fotograferet. Der var tid til at Oskar kunne snuse og kigge sig omkring. Det var en rigtig god oplevelse og du er en rigtig flink fotograf. Vi kan trygt anbefale dig til hunde fotografering.

Ezgi Sahin
Ezgi Sahin
07-04-2021
Ezgi Sahin

Stor ros til Steffen herfra! Det var en fornøjelse. Han var simpelthen så sød og dygtig! Resultatet er heller ikke at tage fejl af. Billederne er smukke og behandling meget stilfuldt udført. Billederne er i en høj opløsning og af rigtig god kvalitet. Teknikken med at få billederne downloadet virker upåklageligt. Udover det er Steffen mega nærværende, det resulterede I meget naturlige billeder af vores datter, som normalt aldrig gider få taget billeder. Kæmpe stor anbefaling herfra.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.