SPORTSFOTOGRAFERING

SPORTSFOTOGRAFERING
billeder til alle arrangementer

Skal du bruge en fotograf til dit næste sports arrangement? Jeg lader jer koncentrere jer om gæsterne og jeres arrangement mens jeg dækker eventet fra start til slut med billeder.

Jeg er vant til at dække heldagsarrangementer og har blandt andet taget billeder af flere mountainbikeløb, ballonflyvning, rally, klubrally, banesport, dragracing, håndbold, ridestævner og meget mere.

Jeg kommer fra Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad fotograferer jeg?

  • Motorsport:
    • Rally
    • Folkeræs
    • Banesport
    • Cross
    • Gokart m.m.
  • Mountainbike og landevejscykling
  • Fodbold
  • Håndbold
  • Ridestævner

Og meget mere - kun fantasien sætter grænserne!

Priserne for sportsfotografering afhænger meget ud fra detaljerne om sportsarrangementet. Du er altid velkommen til at kontakte mig for et uforpligtende tilbud her, på e-mail steffen@scphoto.dk eller telefon 60 47 47 49.

steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ SPORTS BILLEDER

Billeder der fortæller historien

REFERENCER

Se et udvalg af virksomheder jeg har fotograferet for eller læs mine anmeldelser her.

Det siger kunderne

Se et udvalg af anmeldelser fra fotograferinger her.

SUK Sekretariatet

Hej Steffen Tusind tak for de mega gode billeder fra SUK festival 2023. Næste år vil vi rigtig gerne bruge dig igen som fotograf hvis det er muligt. Bedste hilsner SUK Sekretariatet

Simon & Laura

Sjællands bedste kanon-fotograf! Tusind tak for de dejlige billeder af vores bryllup. Vi er glade for, at det netop var Steffen, der var med til at forevige en uforglemmelig dag på billeder. Vi er mere end tilfredse med billederne - og Steffen kan godt regne med, at vi booker ham til fotografering en anden gang - og det tror vi også, at mange af vores gæster vil gøre, da Steffen var med til at gøre fotograferingen både sjov og behagelig for alle. Kun de allerbedste anbefalinger herfra: Professionel, dygtig og sød fotograf, der er god til at blende ind mellem gæsterne, så både autentiske og naturlige billeder kommer i kassen. En sand fornøjelse!

Nicklas & Louise

Tusind tak for billederne de er blevet super gode 🙂 Vi er glade for at vi valgte dig og vi vil helt sikkert kontakte dig igen hvis vi skal have taget billeder en anden gang. Du er super god at arbejde sammen med, nem at snakke med også har du bare fået nogle super gode billeder fra vores bryllup, så mange tak for det. 🙂

Ingrid, Heidi og Jakob

Fantastisk foto session med Steffen, som var rigtig god til at læse vores ønsker og rigtig god til at finde de gode motiver. Yderst behagelig oplevelse med super billeder, som kom i løbet af bare 2 dage.

Eva Christensen

Rigtig dygtig, imødekommende, Venlig og rar fotograf. Rigtig god oplevelse med en masse rigtig gode billeder som udbytte. Kan helt klart anbefale Steffen til andre. Brugte ham til vores søns konfirmation.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.