BØRN OG FAMILIE FOTOGRAFERING

FOTOGRAFERING I ØJENHØJDE
med børn og familien

Hos mig er det højeste prioritet at fotograferingen bliver en god oplevelse. Alle personer er deres helt egen, og det er vigtigt at billederne afspejler personlighed, smil og latter.

Jeg holder til ved Slagelse på Vestsjælland, men tager imod opgaver i hele landet.

Hvad tilbyder jeg?

  • Fotografering af børn og familie på udvalgt lokation
  • Fotografering hjemme hos dig
  • Portrætter af børn og familie
  • Månedsbilleder
  • Års billeder
  • Og meget mere!
steffenchristensen

EKSEMPLER PÅ BØRN OG FAMILIE BILLEDER

Fotografering af hele familien

Vil du have taget billeder?

Kontakt mig her

HVORDAN ER PROCESSEN?

Fra booking af photoshoot til levering af billederne.

1. Booking af tid

De fleste bookinger kommer direkte på telefonen, e-mail eller igennem de sociale medier - og det er her du skal kontakte mig hvis du ønsker at bestille en fotografering eller få et uforpligtende tilbud.

Der aftales en dato og tid for fotograferingen, en pris samt hvor fotograferingen skal foregå. Der er altid godt-vejr garanti, så hvis der loves regnvejr eller andre former for dårligt vejr på dagen rykker vi naturligvis photoshootet ud fra dine ønsker til et nyt tidspunkt.

2. På selve dagen

Vi mødes hos dig, eller på den aftalte foto lokation hvor vi får afstemt og drøftet mulighederne for billederne. Herefter begynder selve fotograferingen som oftest tager omkring en times tid. Hvis du ønsker det kan du altid se billederne på kameraet inden fotograferingen er slut.

3. Dine billeder behandles

Når fotograferingen er slut begynder jeg på sorteringen og redigering af billederne. Det vil være muligt at få tilsendt et galleri så du kan gennemgå billederne inden de vil blive efterbehandlet helt færdigt, det kan være at du for eksempel en genstand fra billederne eller lignende. Husk at meddele dette inden den endelig levering af billederne.

4. Betaling og levering af billeder

Når dine billeder er færdigbehandlet modtager du en faktura på e-mail. Fakturaen kan betales igennem netbank eller mobilepay. Du har 7 dage til at betale fakturaen, og når din betaling er gennemført modtager du alle billederne digitalt.

Du har mulighed for at købe flere billeder digitalt, som print eller på USB til konkurrencedygtige priser.

HVAD KOSTER DET?

Prisen er på 495,- for et photoshoot med børn og familie op til 3 personer, herefter tillæg på 195 kr./person.

Prisen er altid inklusiv redigering,  og du får som minimum leveret 3 færdigredigerede billeder digitalt.
Du har mulighed for at tilkøbe flere billeder digitalt eller print til konkurrencedygtige priser - Se prisliste her.

Kørsel: 20 kilometer inkl. Fra Slagelse - Resterende kilometer 3,52 kr. pr. km.

Kontakt mig gerne her eller på telefon 60 47 47 49 for et uforpligtende tilbud.

HVOR LANG TID TAGER DET?

Et photoshoot tager typisk en times tid, der vil blive taget en masse billeder under photoshootet der kommer igennem en grundig udvælgelse og redigering efterfølgende – derefter får du tilsendt dem digitalt klar til brug. Billederne er oftest klar indenfor 1-3 hverdage.

HVAD SKAL JEG FORBEREDE?

Hvis fotograferingen skal foregå hjemme hos dig, skal der være plads rundt om til at arbejde med fotograferingen og gerne godt med lysindfald. Det er også muligt at aftale anden lokation, hvor fotograferingen kan foregå. Jeg foreslår også gerne lokationer til photoshootet hvis du mangler inspiration. Jeg bruger naturligt lys til fotograferingen, og der er altid godt-vejr garanti ellers rykker vi tidspunktet.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Hvis du har nogle spørgsmål til fotograferingen, vil have et uforpligtende tilbud eller booke en tid er du velkommen til at kontakte migsteffen@scphoto.dk eller på telefon 60 47 47 49.