Fotograf i Slagelse

23 februar 2021
Fotograf i Slagelse

Drømmer du om at få taget nye billeder? Få taget professionelle og naturlige billeder af dine børn, familie, kæledyr eller til et event som bryllup, barnedåb og konfirmation.

Jeg er fotograf og kommer fra Slagelse på Vestsjælland. Jeg fotograferer børn- og familieportrætter, kæledyr, events og sportsarrangementer.

Jeg har passion for at fange de små autentiske øjeblikke under fotograferingen der skaber glæde i årevis. Om du skal bruge nye billeder til sociale medier, gemme dem som minder, lave en billede væg derhjemme eller have printet i storformat så er det muligt ved at booke en fotografering.

Fotografering i naturen eller hjemme hos dig

Du kan helt selv vælge om fotograferingen skal foregå udenfor i naturen hvor blandt andet lystskoven, anlægget, Antvorskov ruin eller ude langs den vestsjællandske kyst giver et utal af muligheder.

Det kan også være du hellere vil have fotograferingen foregår hjemme i trygge rammer. Ved børn- familie og kæledyrs fotograferinger i hjemmet er det vigtigt at der er plads til fotograferingen samt godt lys på det område vi skal fotografere. 

Jeg vil rigtig gerne rådgive og komme med forslag til hvor fotograferingen kan foregå ud fra hvilken stil og stemning I ønsker i billederne. 

Priser

Ved børn- familie og kæledyrs fotograferinger starter prisen på 495 kr for et photoshoot. Her er der altid inkluderet de 3 første færdigredigerede billeder du kan få leveret digitalt i fuld opløsning. Efterfølgende har du mulighed for at tilkøbe print eller flere digitale filer til gode og konkurrencedygtige priser.

Barnedåb, bryllup og konfirmationsfotograferinger starter fra 1295 kr.

Du kan se hele min prisliste her.

Anbefalinger 

På min side med referencer og udtalelser kan du læse om hvad mine tidligere kunder har sagt. Det er vigtigt for mig at fotograferingen bliver en god oplevelse for hele familien, og at I føler jer trygge ved at vælge mig som fotograf. I mit galleri kan du se et udvalg af tidligere billeder jeg har taget, samt blive inspireret til hvilken stil og stemning du kunne tænke dig.

Ring/sms på 60 47 47 49 eller skriv en e-mail steffen@scphoto.dk hvis du skal bruge en fotograf i Slagelse